Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η "Κοινωνία σε Κίνηση" για το βανδαλισμό του μνημείου Άρνισσας: Η λογική δεν θα ηττηθεί! Η κοινωνία μας θα συνεχίσει ενωμένη!


Η 19η Μαϊου είναι ημέρα μνήμης ενός εκ των πιο ειδεχθών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Τα μνημεία της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού αποτελούν αφετηρία σκέψης,  προβληματισμού, παραδειγματισμού και πυξίδα για το μέλλον.

Η απαράδεκτη ενέργεια αμαύρωσης του μνημείου στην Άρνισσα μόνο άστοχη μπορεί να χαρακτηριστεί και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υποκρύπτει απόπειρα διχασμού και πισωγυρίσματος σε εποχές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Σε κάθε περίπτωση η Κοινωνία σε Κίνηση θα σταθεί ενάντια σε κάθε τέτοια προβοκατόρικη προσπάθεια από όπου και αν προέρχεται.

Ο τόπος μας έχει πετύχει πολλά τα τελευταία 100 χρόνια και τα κεκτημένα αυτά δεν μπορούν να χαριστούν σε κανέναν ευκαιριακό γιατί η εμπιστοσύνη χτίζεται με πολύ κόπο και αγώνα.

Απαιτείται νηφαλιότητα, ομοψυχία και ενεργό ρόλο των συλλόγων και των κατοίκων της  Άρνισσας προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να ξαναβρεί η περιοχή το βηματισμό της.

Αυτός και μόνο είναι ο δρόμος στον οποίο μπορεί να συμβάλει η Κοινωνία σε Κίνηση.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Για ψαχτειτε μεταξύ σας,εσείς όλοι οι τάχα αριστεροί και όλες οι εναλλακτικές παραφυάδες σας και θα βρείτε ποιοι το έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.