Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Σκύδρας


Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να χαιρετήσουμε την πρόσκληση της ΔΗΜ.Τ.Ο Σκύδρας της ΝΔ και να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον πρόεδρο της Μάκη Δημητριάδη, για τη συμμετοχή του Αγροτικού Συλλόγου σε τηλεδιάσκεψη με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή, τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργο Στεργίου, τη Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της ΝΔ Μαρία Τριανταφυλλόπουλου κ.α.

Η εκπροσώπηση του Συλλόγου μας στην τηλεδιάσκεψη έγινε από τον πρόεδρο Παναγιώτη Πασάκη, που ανέπτυξε σειρά θεμάτων που χρήζουν άμεσης επίλυσης και παράλληλα συζητήθηκε η επόμενη μέρα για την Αγροτική οικονομία της περιοχής, που πρέπει απαραίτητα να στηριχθεί σε πολλά επίπεδα, γιατί αποτελεί την "ραχοκοκαλιά" της τοπικής αλλά και της Εθνικής οικονομίας.

Με  σεβασμό και εκτίμηση                            
Ο  πρόεδρος  και το ΔΣ  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο πρόεδρος είναι πρώτος και με διαφορά. Ας το βλέπουν κάποιοι και ειδικά ένα κανάλι που το Άσπρο το κάνει μαύρο. Πελλα νιους η παραποίηση της αλήθειας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.