Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποντιακή λύρα ακούστηκε μέσα στην «Αγια-Σοφιά», το γήπεδο της ΑΕΚ (βίντεο)


Για λίγους και… εκλεκτούς άνοιξε το Σάββατο το εργοτάξιο στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου είναι σε εξέλιξη τα έργα για την «Αγια-Σοφιά», καθώς ο πατέρας Τιμόθεος Ηλιάκης τέλεσε τον αγιασμό στην πρώτη πλάκα για το κτήριο των μουσείων.

Μέσα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, από την πλευρά που ήταν η «σκεπαστή», βρέθηκε προσκεκλημένος ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος είχε μαζί τη λύρα του.

«Αητέντς επαραπέτανεν», λοιπόν, το ποντιακό τραγούδι για τον άγνωστο στρατιώτη, που ακούστηκε στην «Αγια-Σοφιά». Παρών στη μοναδική αυτή στιγμή ήταν και ο επίσης ποντιακής καταγωγής Ηλίας Ατματσίδης, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ένωσης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. Ε όχι και όταν μιλάμε για μια ομάδα με ιστορία όπου τα παραρτήματα της είναι κάποιες άλλες προσφυγικές ομάδες που νομίζουν ότι είναι και μεγάλες εεεε Όχι και ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία........ αφταστη

      Διαγραφή
  2. Τα τσιφτετέλια να δεις που θα χορεύουν όταν θα μπουν μέσα οι χαρτινοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάς εσυ ντροπή της προσφυγιάς. Μου χεις μαζεψει όλους τους ακροδεξιούς και μιλας για την ΑΕΚ? Μη ξεχάσω...η Μακεδονία είναι Ελληνική για σας? Γιατί δε σας είδα σε καμία πορεία...μα σε καμία?

      Διαγραφή
    2. Είσαι τυφλός έχεις μπερδέψει τα πάντα ντροπή της προσφυγιάς μια ερώτηση μέσα στην ορίτζιναλ που την λέτε εχεις δει τα τελευταία χρόνια ελληνική σημαία Ναι η οχι;έχετε μαζέψει όλους τους μπαχαλακιδες των Αθηνών όλα τα ρεμάλια τους ανύπαρκτους αναρχικούς αυτό είναι το ομαδικό σας κίνημα;να μην πω και για τον πρόεδρο σας που δέρνει και πιάνει τα @@ από διαιτητές κατά τα άλλα το όπλο σας πείραξε

      Διαγραφή
  3. Και κάτι άλλο για πια αεκ μιλάτε εγώ η ΑΕΚ που ξέρω διαλύθηκε στην Γ εθνική έπαιζε με τα χωριά αυτή είναι άλλη αεκ η παλιά χρωστάει τρέλα λεφτά σε όποιον μιλάει ελληνικά ο απλας ο πρόεδρος σας ο χουβαρντας αυτός ρε που του αρέσουν τα @@ σας ήθελε καθαρούς ένα ευρώ δεν πλήρωσε για να πάρει την ομάδα!!! Και το γήπεδο η Περιφέρεια σας το χρηματοδοτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άλλο ένα έργο που το πληρώνει ο κοσμάκης 20.000.000 ζεστό χρήμα από την νομαρχεία !!! για αυτούς που χρωστούσανε εκατοντάδες εκατομμύρια δραχμές και όταν έγινε η δίκη ο λογιστής του κράτους χάθηκε !!!στους δρόμους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τι εγινε???Τη λυρα την εχουν και οι τουρκοι.Ενασωρο τουρκικα τραγουδια υπαρχουν στο διαδυκτιο με ποντιακη μουσικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπαμαι πολύ είστε Όχι απλώς αμόρφωτοι αλλά αναλφάβητοι εσείς που κατηγορείτε την ΑΕΚ αλλά με αναλφάβητο και γκάνγκστερ πρόεδρο τι να περιμένουμε κρίμα και πάλι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''είδα ενα γκριζομάλλη γερακο να πιάνει τα ( 00 )του διαιτητή γραμμένο στο φύλο αγώνα απο τον β διαιτητή στο αεκ αρης.... χαχαχαα μην γίνει συνήθειο .ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΟ ΜΑΟ !!!
      Υ.Γ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ USA ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ;

      Διαγραφή
    2. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΎΔΙ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΙΆΝΕΙ ΤΑ ..@ @..ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΉ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΟ ΜΑΟ ΑΥΤΑ!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.