Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βίντεο με ευχαριστίες της αστυνομίας προς τους πολίτες για το διάστημα της καραντίνας


Με ένα συμβολικό ευχαριστήριο βίντεο προς τους πολίτες και ταυτόχρονα απολογισμό του έργου της στις τελευταίες μεγάλες κρίσεις, αλλά και αίτημα για τη συνεργασία των πολιτών από εδώ και εμπρός, η Ελληνική Αστυνομία υποδέχεται την επόμενη φάση της μεγάλης προσπάθειας της χώρας, έπειτα από 43 μέρες καραντίνας.

   «Μαζί τα καταφέραμε, μαζί προσπαθούμε, μαζί θα προσπαθήσουμε», αναφέρει το βίντεο, το οποίο, με ένα γρήγορο πέρασμα διάρκειας 2.07 λεπτών, παρουσιάζει εικόνες με το έργο της Αστυνομίας, από την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων στη σοβαρή κρίση του Έβρου, μέχρι και την τελευταία μέρα της καραντίνας. Με περιπολίες στην άδεια πόλη, ελέγχους με θερμομετρήσεις και κυρίως με την παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένους στα σπίτια τους, ακόμα και στα αδέσποτα που υπέστησαν επίσης τις βαριές συνέπειες αυτής της κοινωνικής απομόνωσης.

   Η κατάληξη είναι επίσης συμβολική, καθώς δείχνει τους πολίτες να χειροκροτούν τις αστυνομικές δυνάμεις για τον ρόλο τους στην καραντίνα και τους αστυνομικούς να βγάζουν τις μάσκες που φορούσαν μέχρι σήμερα κατά την διάρκεια της αποστολής τους, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους.

   Το βίντεο σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά από το γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ με πρωτοβουλία του αρχηγού Μιχάλη Καραμαλάκη και αναρτήθηκε σήμερα το πρωί στο YouTube, στην ιστοσελίδα του Σώματος και στα μέσα ,μαζικής δικτύωσης και αναφέρει:

   «Η Ελληνική Αστυνομία επιτελεί το καθήκον της σε κάθε γωνιά της χώρας. Εμείς οι Έλληνες αστυνομικοί κάνουμε το χρέος μας απέναντι σε όλους εσάς, τους πολίτες. Σας ευχαριστούμε, γιατί για άλλη μια φορά αναγνωρίζετε το έργο μας. Μας συμπαραστέκεστε, μας δίνετε δύναμη, μας εμπιστεύεστε. Μαζί τα καταφέραμε, μαζί προσπαθούμε, μαζί θα προσπαθήσουμε».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.