Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ σε όλο τον κόσμο από την ομολογία Τοκτάς


Τον γύρο του κόσμου , λαμβάνοντας θέση στα κορυφαία ΜΜΕ, κάνει η ομολογία του Τούρκου ποδοσφαιριστή της Μπούρσα Γιλντιρίμσπορ, Τζεβχέρ Τοκτάς, ότι σκότωσε των πεντάχρονο γιο του, που είχε πιθανώς νοσήσει από τον κορονοϊό, στο νοσοκομείο επειδή «δεν τον αγαπούσε» Ο πεντάχρονος Κασίμ είχε υψηλό πυρετό και δυσκολίες στην αναπνοή και το αγόρι και ο πατέρας τέθηκαν μαζί σε καραντίνα καθώς οι γιατροί φοβόντουσαν μόλυνση από κοροναϊό. Αργότερα εκείνη την ημέρα ο νεαρός μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά πέθανε λιγότερο από δύο ώρες αργότερα στο Παιδικό Νοσοκομείο του Ντόρτσελκ στην Προύσα, στη βορειοδυτική Τουρκία. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, λέγεται ότι πήγε στην αστυνομία 11 ημέρες μετά το θάνατο του γιου του , πιστεύοντας οι γιατροί ότι προήλθε από φυσικά αίτια, και ομολόγησε: 
«Έβαλα ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα. Πίεσα για 15 λεπτά χωρίς να σταματήσω. Ο γιος μου άντεξε για λίγο. Όταν σταμάτησε να κινείται, έβγαλα το μαξιλάρι. Μετά φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευθούν τίποτα.  Ποτέ δεν ήθελα τον μικρό μου γιο, από τότε που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπούσα. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα ήταν ότι δεν τον ήθελα. Δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα», ομολόγησε ο Τοκτάς, που έχει παίξει στην Super Lig της Τουρκίας. Φυσικά η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψή του., θα δικαστεί και αντιμετωπίσει ισόβια ποινή φυλάκισης. Οι αρχές διέταξαν την εκταφή του Κασίμ. 

ΑΜΠΕ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.