Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα επεισόδια και οι καταστροφές στην Άρνισσα μέσα από τη ματιά ενός ενεργού πολίτη


Έτσι λοιπόν η Άρνισσα - Πέλλας η ιδιαίτερη πατρίδα μου ο τόπος που γεννήθηκα συνεχίζει να παραμένει «εκτός» του Ελληνικού Τουριστικού χάρτη και προορισμού.
-Πάνω από 30 χρόνια προσωπικά έχω και έχουμε ακούσει εκατοντάδες θα - θα - θα - θα για ανάπτυξη της όμορφης αυτής κωμόπολης που όμως ξεχάστηκαν μαζί με όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις από όλους τους εκλεγμένους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Περιφερειάρχες Αντιπεριφερειάρχες Δημάρχους Προέδρους Περιφερειακών Ενοτήτων και Τοπικών Κοινοτήτων .
-Στην Άρνισσα η λίμνη Βεγορίτιδα μια λίμνη διαμάντι βρίσκεται αναξιοποίητη τουριστικά τόσα πολλά χρόνια ενώ αντίθετα θα έπρεπε ως λίμνη και περιοχή να είναι ο Νο 1 τουριστικός προορισμός και θέρετρο αν όχι σε όλη την Ελλάδα τουλάχιστον στην Κεντρική Μακεδονία!
-Σήμερα όμως παράδοξα πανελλαδικά έμαθαν όλοι το χωριό μου με τα τελευταία απαράδεκτα γεγονότα που συνέβησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα όπως την οικολογική καταστροφή με το συνεχές κάψιμο στους καλαμιώνες περιμετρικά της λίμνης και τα επεισόδια με τις καταστροφές σε ξενοδοχείο όπου θα φιλοξενούσε μετανάστες για κάποιο χρονικό διάστημα.
-Εδώ δεν χωράει άλλη κριτική παρά μόνο να μπει ένα στοίχημα ώστε σύντομα τα επόμενα ρεπορτάζ στις πανελλήνιες ιστοσελίδες και τα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης ΕΡΤ 1 2 3 MEGA ANTENA ALPHA STAR SKAI OPEN TV για την Άρνισσα Πέλλας, να γράφουν δημοσιεύματα και να μιλάνε στις ειδήσεις οι δημοσιογράφοι μόνο σε έργα και πράξεις τουριστικής ανάπτυξης της λίμνης Βεγορίτιδας της Άρνισσας και όλης της ευρύτερης περιοχής.
-Κύριε Αντιπεριφερειάρχα Δάνη Τζαμτζή κ. Δήμαρχε Δημήτρη Γιάννου με όλο τον σεβασμό και την εκτίμησή μου στο πρόσωπό σας, σας γνωρίζω και με γνωρίζετε προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια, όπως επίσης γνωρίζω και αναγνωρίζω τα έργα που έχετε προσφέρει και συνεχίζετε να προσφέρετε στην κοινωνία μας και στην Τοπική Αυτοδιοιήκηση. Όχι μόνο προσωπικά αλλά όλοι οι κάτοικοι της Άρνισσας περιμένουμε να δούμε έργα ανάπτυξης στην περιοχή μας ώστε να αφήσετε στο μέλλον μια παρακαταθήκη ότι στην θητεία σας κάνατε έργα στην κωμόπολή μου την Άρνισσα και να σας θυμούνται όλοι και να λένε τα καλύτερα για σας.

-Τα όσα γράφω πολύ καλά γνωρίζετε ότι τα γράφω ως ενεργός πολίτης δεν βολιδοσκοπώ πουθενά δεν κάνω φθηνή μικροπολιτική η ανοιχτή επιστολή είναι καθαρά από πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο μου την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Άρνισσα όπως επίσης και για την Έδεσσα όπου διαμένω.

Πάντα με σεβασμό και εκτίμηση
Κώστας Δάμος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. ΡΕ ΔΑΜΟ ((ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ)) ((ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ))ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΡΕ ΔΑΜΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΘΟΛΟΥΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.