Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Επιβεβαιώθηκε η άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης με την επανένταξη των Γιαννιτσών στο δίκτυο της ΔΕΔΑ (βίντεο)


«Επιβεβαιώθηκε και στη Βουλή η άτακτη υποχώρηση της Κυβέρνησης με την επανένταξη των Γιαννιτσών και της Βέροιας στο δίκτυο φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ, μετά τη γενική κατακραυγή»

Συζητήθηκε στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτησή της Θεοδώρας Τζάκρη. Βολές για μετατροπή της Ρυθμιστικής σε Απορρυθμιστική Αρχή Ενέργειας 

Η βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησής της για το θέμα της απένταξης των Γιαννιτσών και της Βέροιας από το πρόγραμμα ανάπτυξης του δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ επεσήμανε ότι η υπαναχώρηση της ΡΑΕ και της ΔΕΔΑ, με την επανένταξη των Γιαννιτσών και της Βέροιας στη διαβούλευση των τευχών δημοπράτησης του διαγωνισμού για τα δίκτυα φυσικού αερίου της Κεντρικής Μακεδονίας ήταν επιβεβλημένη για τη συγκάλυψη της σκανδαλώδους μεταβίβασης ενός ώριμου και πλήρως χρηματοδοτημένου έργου δημοσίου συμφέροντος σε έναν ιδιώτη, αμφισβητούμενης ικανότητας εκτέλεσης και συντήρησης αυτού του έργου και εξαιτίας της πίεσης που άσκησε η ίδια, τόσο με την κατάθεση της Ερώτησης αυτής, όσο και με την αυτοπρόσωπη παρουσία της σε ΔΕΔΑ και ΡΑΕ μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου.
Ζήτησε από τον υπουργό να απαντήσει αν η επαναφορά των Γιαννιτσών και της Βέροιας στα τεύχη δημοπράτησης του διαγωνισμού συνιστά αλλαγή πλεύσης και πρόθεση δημόσιας έκφρασης υπέρ της λύσης δημοσίου συμφέροντος ή αν το Υπουργείο εργαλειοποίησε τη ΔΕΔΑ Α.Ε. για να κερδίσει χρόνο δια της διαβούλευσης μέχρις ότου ο ιδιώτης καταστεί ικανός να εκτελέσει αυτό το, στρατηγικής σημασίας, έργο.

Η πρωτολογία της βουλευτή έχει ως εξής: 
  


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.