Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόταση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Aλμωπίας με τηλεδιάσκεψη


Κε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλμωπίας

Δυστυχώς η υγειονομική κρίση λόγω του κορωνοϊού, μας έχει φέρει αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες και δυσάρεστες καταστάσεις. Ανάμεσα στα πολλά και ιδιαίτερης σημασίας θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι και ο τρόπος που γίνονται οι συνεδριάσεις των οργάνων του Δήμου μας, του Δημοτικού Συμβουλίου και των Επιτροπών.
Πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 31ης Μαρτίου, όπου η διαδικασία της ψηφοφορίας έγινε δια περιφοράς, σας είχα προτείνει οι συνεδριάσεις να γίνονται με τηλεδιάσκεψη, για όσο διάστημα ισχύουν αυτές οι ιδιαίτερες συνθήκες.
Ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου επαναφέρω την πρότασή μου αυτή. Πρόσφατα με πρωτοβουλία σας έγινε αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του Δήμου και με την υποδομή και την τεχνογνωσία που υπάρχει, θεωρώ πως επιβάλλεται πλέον οι συνεδριάσεις του κορυφαίου οργάνου του Δήμου, του Δημοτικού μας Συμβουλίου, να γίνονται  με σύγχρονο τρόπο, μέσω τηλεδιάσκεψης ακόμη και με δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης από τους συμπολίτες μας.
Επίσης προτείνω οι συνεδριάσεις των επιτροπών του Δήμου, όπως της Οικονομικής Επιτροπής, κ.α. να γίνονται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, τηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφάλειας και τους κανόνες προστασίας και υγιεινής.
Κε Πρόεδρε, επειδή δυστυχώς την υγειονομική κρίση θα διαδεχθεί βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση, οι θεσμοί και η λειτουργία τους πρέπει να ενδυναμωθούν και όπως καταλαβαίνετε ο διάλογος, η συζήτηση και η συμμετοχή παίζουν καθοριστικό ρόλο και σε αυτό.
Εάν μπορώ να φανώ χρήσιμος στην καλύτερη οργάνωση των τηλεδιασκέψεων, είμαι στη διάθεσή σας.

Τσαρκνιάς Πέτρος του Νικολάου
Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 σχόλια:

 1. Συγχαρητήρια για το ύφος και το επίπεδο της επιστολής. Τέτοιες ενέργειες, απ' όπου και αν προέρχονται, αναβαθμίζουν και εξασφαλίζουν την πρόοδο της αυτοδιοίκησης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άσε ρε Πέτρο
  Σοβαρή πρόταση έκανες...
  Μιλάμε καινοτόμος πρόταση Η μισή υφήλιος το κάνει
  Αι παγαινε εξυπνάκια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε, να μη φανούμε λιγο

   Διαγραφή
  2. Ε τότε αφού το κάνει η μισή υφήλιος γιατί δεν εφαρμόζεται και στην Αλμωπία;;;

   Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.