Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τροχαίο με υλικές ζημιές στα φανάρια στο δρόμο προς Αξό


Τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στα φανάρια στη διασταύρωση των οδών 20ης Οκτωβρίου και Ταγματάρχου Ηλιοπούλου, στα Γιαννιτσά, στο δρόμο προς την Αξό, τα οποία εξακολουθούν να είναι εκτός λειτουργίας. 
Το σημείο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο λόγω της μεγάλης κυκλοφορίας και θα πρέπει άμεσα να δοθεί λύση στο πρόβλημα. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Εδώ και πολλές μέρες ρε άχρηστοι του Δήμου έχετε ενημερωθεί ότι δεν λειτουργούν τα φανάρια.Εσείς όμως συνεχίζετε τον υπνάκο σας.Ενημερωτικά να αναφέρω ότι η Αστυνομία αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ότι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα φανάρια είναι ο Δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πιο άχρηστος Δήμος. Και έργα δεν κάνουν και η πόλη είναι σε απαράδεκτη κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΔΕΝΤΡΑ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΣ, ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΕΙΣΑΙ !ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΩΧΝΕΙ Ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΘΛΗΘΟΥΝ . ΑΝΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο χειρότερος δήμαρχος από τους χειρότερους ψηφοφόρους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελεος με τον δημαρχο...δεν τους νοιαζει...μονο να τρωνε ξερουν...ντροπη και αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και να ήταν μόνο αυτοι οι σηματοδότες χαλασμενοι...Από τον Ιανουάριο δεν λειτουργούν και οι πιο κάτω...προς το 7ο δημοτικο σχολείο και η δικαιολογία του δήμου: είναι χαλασμένος ο αισθητηρας,είναι ακριβοι...δεν μπορούν να έχουν απόθεμα από αυτούς...στην αποθήκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαραδεκτη κατασταση με τους σηματοδοτες θα τρακαρουμε στα καλα κοθουμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαλασμένο φανάρι επι 3 βδομαδες και κανεις δεν νοιάζεται, Ελλάς το μεγαλείο σου. Τροχονόμος δεν υπάρχει να ελέγξει την κατάσταση η μήπως περιμένετε να θρηνησουμε θύματα μπας και ξυπνήσετε; Τεμπελόσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να ρωτήσω κάτι κι εγώ ρε παιδιά; Όταν έρχονται οι δημοτικές εκλογές γιατί τους ψηφίζετε; Μήπως από βίτσιο; Σας αρέσει να έχουμε τέτοια πόλη/δήμο και 4χρονια να βρίζουμε αφού τον έχουμε ψηφίσει ήδη τρεις φορές; Άντε και καλή τετάρτη τετραετία όταν έρθουν οι επόμενες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήπως οι άλλοι είναι χειρότεροι; Η λογική λέει ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.