Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παράταση αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών


Με βάση το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε στις 25 Μαΐου 2020 οι αιτήσεις για τη διαδικασία επι-λογής μαθητών για την Α' τάξη του Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων
παρατείνονται μέχρι τις 5 Ιουνίου 2020.

    Οι εξετάσεις εισαγωγής τρέχοντος έτους θα διεξαχθούν από 15 έως 30 Ιουνίου 2020 με τήρηση αναλόγως της με αριθμ. 55591/ΓΔ4/13-05-2020 κοινής υπουργικής απόφασης (Β΄ 1846) με θέμα: «Τρόπος ασφαλούς διεξαγωγής κάθε είδους εξετάσεων σε δημόσια και ιδιω-τικά σχολεία» και των σχετικών εγκυκλίων και οδηγιών του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδεί-ας και Θρησκευμάτων.
Για τους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α’ Γυμνασίου, δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις μουσικής, παρά μόνο μουσική αντίληψη. Η διαδικασία επιλογής έχει στόχο να διερευνήσει την ευαισθησία και την κλίση τους προς τη μουσική. Τα Θέματα στα οποία αξιολογούνται οι υποψήφιοι μαθητές για την εγγραφή τους στην Α΄ τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου είναι:
1. Ρυθμός,
2. Ακουστική ικανότητα,
3. Φωνητική ικανότητα και
4. προαιρετικά ένα Μουσικό Όργανο (ευρωπαϊκό ή παραδοσιακό), σε επίπεδο αντίστοιχο τουλάχιστον της Κατωτέρας Σχολής.
   Για την εισαγωγή μαθητών στο Μουσικαό Σχολείο Γιαννιτσών για το σχολικό έτος 2020-2021, οι γονείς- κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών έως τις 5 Ιουνίου 2020 υπο-βάλλουν ηλεκτρονικά  την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο mail@gym-mous-giann.pel.sch.gr είτε στο musicschoolgiann@gmail.com.

   Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης καθώς και για να ενημερωθούν αναλυτικά για τη διαδικασία επιλογής οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο Μουσικό Σχολείο Γιαννι-τσών. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2382028999 και 6936626194.

Η Διευθύντρια 
Πισμίση Ελένη

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.