Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H πιο νόστιμη και εύκολη τούρτα παγωτό oreo που έχετε φάει ποτέ σας! - Μόνο με 3 υλικά (βίντεο)


Υλικά
25 μπισκότα oreo
100 γρ ζαχαρούχο
600 μλ κρέμα γάλακτος 35-38%λιπαρά
250 γρ ζαχαρούχο
11 μπισκότα oreo(σπασμένα)

Για το πασπάλισμα
4-5 μπισκότα oreo
Ταψί=20χ20

Εκτέλεση
Ξεκινάμε και θρυμματίζουμε πολύ καλά 25 μπισκότα oreo.Συνεχίζουμε και προσθέτουμε 100 γ ζαχαρούχο και ανακατεύουμε πολύ καλά.Στην συνέχεια στρώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί 20χ20 αφού πρώτα έχουμε βάλει λαδόκολλα.Αφού στρώσουμε την βάση και έχει πάει παντού συνεχίζουμε και σε ένα μπολ ρίχνουμε 600 μλ κρύα κρέμα γάλακτος με 35-38 % λιπαρά.

Έπειτα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει μαλακή σαντιγί.Προσθέτουμε και το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να σχηματίζονται κορυφές.Αφού γίνουν οι κορυφές σπάμε 11 μπισκότα oreo και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα.Ανακατεύουμε καλά και το ρίχνουμε ομοιόμορφα μέσα στο ταψάκι.Σπάμε 4-5 μπισκότα από πάνω και βάζουμε την τούρτα

Παγωτό στην κατάψυξη για 3 ώρες.Μετά από 3 ώρες αφού έχει παγώσει καλά ξεφορμάρουμε την τούρτα και την κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.Είναι έτοιμη η τούρτα παγωτό να την απολαύσουμε ,τόσο νόστιμη και εύκολη που θα σας ενθουσιάσει,ιδανική για περιόδους ζέστης!!!Καλή σας επιτυχία!!!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.