Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Luxury hair by Jo : ΔΩΡΕΑΝ περούκες λόγω απώλειας μαλλιών!


Η επιχείρηση Luxury hair by Jo, έχει ως αντικείμενο το χονδρικό και λιανικό εμπόριο μαλλιών. Η ιδρυτής της, κ. Ιωάννα Τριανταφυλλίδου,με αγάπη και ευαισθησία για τον συνάνθρωπο, στηρίζει όσους έχουν έρθει αντιμέτωποι με ασθένειες που έχουν προκαλέσει την απώλεια των μαλλιών τους (καρκίνος-χημειοθεραπείες, αλωπεκία κλπ..)

Ο σκοπός της επιχείρησης είναι, να εμψυχώσει τους ανθρώπους οι οποίοι πάσχουν από τέτοιες ασθένειες, λαμβάνοντας τις περούκες της αρεσκείας τους, ΔΩΡΕΑΝ!
Συγκεκριμένα, έχοντας στην κατοχή σας την ιατρική συνταγή και το τιμολόγιο από την επιχείρηση, εισπράττετε την επιδότηση από το ασφαλιστικό σας ταμείο. 
Δεδομένου ότι διαθέτουν μεγάλη ποικιλία περουκών σε χαμηλές τιμές, πρακτικά επιλέγοντας μία απ’ αυτές, την αποκτάτε δωρεάν!
Γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στην αυτοπεποίθηση!
Η επιχείρηση εγγυάται να ικανοποιήσει κάθε σας απαίτηση,μέσω των υψηλά ποιοτικών προϊόντων της, εξασφαλίζοντάς σας το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 43 44 929

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.