Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αερωπός MAN DYNAMIC : Ευρωπαίος για 3η συνεχόμενη χρονιά και κορυφαία δύναμη σε όλη την Βόρεια Ελλάδα


Ο τρόπος ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν στην Α1 Ανδρών του χάντμπολ μπορεί να άφησε με παράπονα τον Αερωπό MAN DYNAMIC Έδεσσας, αφού του στερήθηκε η δυνατότητα να διατηρήσει τα "σκήπτρα" του τριταθλητή Ελλάδας που κατείχε από πέρυσι, αλλά δεν μπορεί να του "κλέψει" την δόξα μιας ακόμη εκπληκτικής χρονιάς και μιας σειράς από σπουδαία και σπάνια αγωνιστικά επιτεύγματα, για μια επαρχιακή, ενός ακριτικού Νομού και μιας πόλης με μόλις 20.000 κατοίκους.

Όταν ο σύλλογος επέστρεφε στην Α1 το φθινόπωρο του 2015, είχε ως βασικό και ρεαλιστικό στόχο την παραμονή και τη μονιμοποίησή του στην Κατηγορία αλλά μέσα σε μια πενταετία και με την καθοριστική συμβολή και στήριξη του μεγάλου χορηγού της πόλης MAN DYNAMIC, έμελλε να αλλάξει επίπεδο και να πραγματοποιήσει τεράστια "άλματα" καταξίωσης στην "ελίτ" του αθλήματος με διαδοχικές ευρωπαϊκές-θέσεις στην τελική κατάταξη (5ος-3ος-4ος) και μια συμμετοχή σε f4 Κυπέλλου.

Καταρχάς και κυρίως ο Αερωπός εξασφάλισε φέτος για 3η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο "ευρωπαϊκό εισιτήριο" και γίνεται μία από τις ελάχιστες επαρχιακές ομάδες της χώρας που το καταφέρνει, μαζί με τον Φίλιππο Βέροιας, τον Διομήδη Άργους και ίσως τον ΓΑΣ Κιλκίς αλλά και Αρχέλαος Κατερίνης σε παλαιότερες εποχές.

Επιπλέον εξελίσσεται σε ένα "θαύμα" και υπόδειγμα αθλητικής δημιουργίας, αφού με ελάχιστο συγκριτικά "μπάτζετ" και συνδυάζοντας την παραγωγική διαδικασία με λίγες, φθηνές και στοχευμένες κινήσεις ενίσχυσης από γειτονικούς Νομούς και χωρίς κανέναν ξένο παίκτη, καταφέρνει τα δύο τελευταία χρόνια να αναδειχθεί σε πρώτη και κυρίαρχη δύναμη της Βορείου Ελλάδος στο άθλημα, πάνω και από την Θεσ/νίκη, των εκατομμυρίων κατοίκων και..., ευρώ.

Για όλα αυτά τα μεγάλα και σπουδαία λοιπόν που έχει καταφέρει αυτή η ομάδα διαφημίζοντας την Έδεσσα εντός και εκτός Ελλάδας, αξίζει τον απεριόριστο θαυμασμό την αναγνώριση και την εκτίμηση ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας, των Αρχών (από τις οποίες ελάχιστες δυστυχώς την στηρίζουν έμπρακτα) και του απλού κόσμου!

Και το αξίζουν ξεχωριστά όλοι οι συντελεστές των μοναδικών και κορυφαίων για τον τόπο (σε ομαδικό επίπεδο) αυτών των επιτυχιών, Διοικούντες, Αθλητές, προπονητές και φυσικά ο ΜΕΓΑΣ χορηγός η εταιρεία MAN DYNAMIC και οι άνθρωποί της!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.