Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοϊός: Oι προτάσεις της Κοινότητας Αριδαίας για τη λειτουργία των καταστημάτων


Ο πρόεδρος της Αριδαίας Ταρασίδης Θεόδωρος και τα μέλη της Δ.Κ. Αριδαίας, κατανοώντας της δυσκολίες της κρίσης του κορονοϊού που χτύπησε την χώρα μας και την οικονομική κρίση που επέφερε στα καταστήματα, προτείνει να κλείσει ο πεζόδρομος της Κύπρου από οχήματα σε όλο το μήκος και να παραμείνουν ανοιχτές οι κάθετοι οδοί Αθ. Διάκου και Λοχ. Παπαδοπούλου.

Να επιτρέπεται συγκεκριμένες ώρες η τροφοδοσία των καταστημάτων και όλο το πεζοδρόμιο να εκμεταλλευτεί από τα καταστήματα για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση και ο πεζόδρομος της Κύπρου να είναι ανοιχτός ΜΟΝΟ για την διέλευση πεζών. Το ίδιο να ισχύσει και για την κεντρική πλατεία Αριδαίας.

Επίσης προτείνουμε, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δεν έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν τραπεζοκαθίσματα στο πεζοδρόμιο να απαλλαγούν από τα Δημοτικά Τέλη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.