Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα ήθη και τα έθιμα του ποντιακού ελληνισμού - Γενοκτονία των Ποντίων: Συγκινητικές ιστορίες από τον Γιαννιτσιώτη λαογράφο Απόστολο Ασλανίδη στο OPEN TV


Για τα ήθη και τα έθιμα του ποντιακού ελληνισμού μίλησε χθες (Τρίτη), στις 6.30 το απόγευμα, σε εκπομπή του OPEN TV, ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών και λαογράφος Απόστολος Ασλανίδης, ο οποίος από το πλούσιο προσωπικό του αρχείο, με ξεχωριστό και ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό συγκλονιστικές ιστορίες.

Η παρουσίαση αυτή έγινε στο πλαίσιο των συνεχόμενων εκπομπών του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη με τίτλο "Γενοκτονία των Ποντίων: Η φλόγα της Μνήμης", που γίνονται για τα 101 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. εχω μια απορία. Γιατι λένε και τονιζουν το "ποντιακός ελληνισμός ? άραγε υπάρχει και ποντιακός τουρκισμός ? καθε απαντηση δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.