Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δωρεάν διάθεση tablet στα σχολεία του Δήμου Πέλλας


Ολοκληρώθηκε η διανομή 100 φορητών υπολογιστών και 50 καρτών σύνδεσης για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων που δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στη διαδικασία ηλεκτρονικής μάθησης και στην εξ΄ αποστάσεως διδασκαλία. Η δαπάνη καλύφθηκε από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Πέλλας και η καταγραφή του αριθμού των μαθητών που δεν διαθέτουν εξοπλισμό και πρόσβαση στο διαδίκτυο έγινε από τους διευθυντές των σχολικών μονάδων. 
«Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας στεκόμαστε δίπλα σε κάθε γονιό, σε κάθε οικογένεια και σε κάθε μαθητή που έχει ανάγκη. Οι μαθητές πρέπει να προσαρμοστούνε σε ένα νέο τρόπο διδασκαλίας και αυτός πρέπει να είναι προσβάσιμος  σε όλους. Με τη διανομή των φορητών υπολογιστών κανένας μαθητής δεν θα είναι αποκομμένος από την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. Ευχαριστώ όλους τους διευθυντές των σχολείων για την συνδρομή τους καθώς και τους συνεργάτες μου στη Σχολική Επιτροπή», δήλωσε η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ιωάννα Ζαφειρίου. 

Γραφείο τύπου Δήμου Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. η ταχύτητα σας με συγκλόνισε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ...........
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ............... ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ

      Διαγραφή
  2. Η εξ αποστάσεως διδασκαλία έχει ήδη τελειώσει, άρα δώρον άδωρον!!!Αυτό που λέμε , κατόπιν εορτής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έπρεπε να είχαν προβλέψει την πανδημία, την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και να τα μοίραζαν από Ιανουάριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 15 Μαρτιου αντε το πολυ μετα τις 25 Μαρτιου να τα είχαν στα χέρια τους εξυπνάκια, άντε γιατί τα ξύνουν 1 Απριλιου ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΟΥΝΙΟ ΚΕΦΑΛΑ

      Διαγραφή
    2. Προς 12.24 Τι πηγαίνεις να δικαιολογήσεις ρε φίλε;;; Αργησαν υπερβολικά , οι μόνοι που ωφελήθηκαν είναι αυτοί που τα ξεπούλησαν!!! Το δημοσιεύουν για να εντυπωσιάσουν κάποιον άσχετο!!!

      Διαγραφή
  4. Έδωσαν ένα τάμπλετ σε κάθε σχολείο και σώθηκε η εκπαίδευση. Με τα χρήματα που εξοικονόμησε η σχολική επιτροπή μόνο από το πετρέλαιο έπρεπε να δώσει πολλαπλάσια σε κάθε σχολείο. Ντροπή τους που το διαφημίζουν κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.