Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ε.Ε. ανοίγει σύνορα σε 15 χώρες - Εκτός οι ΗΠΑ


Δεκαπέντε αναμένεται να είναι οι χώρες εκτός Ε.Ε., για τις οποίες τα ευρωπαϊκά σύνορα θα είναι ανοιχτά από την 1η Ιουλίου. Ωστόσο, παρά την πολύωρη σύσκεψη, ακόμη δεν υπάρχει επίσημη λίστα των κρατών.

Σύμφωνα με ευρωπαϊκές πηγές, μεταξύ των χωρών από τις οποίες οι πολίτες θα μπορούν να εισέλθουν στην Ε.Ε., είναι η Αυστραλία, ο Λίβανος, η Αλγερία και η Ρουάντα, ενώ οι ΗΠΑ δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτές.

Τα επιδημιολογικά κριτήρια των χωρών που θα πάρουν το πράσινο φως, είναι ίδια ή καλύτερα από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Οι χώρες πλέον θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά. Εάν συγκεντρωθούν οι απαραίτητες ψήφοι, θα προχωρήσει η γραπτή διαδικασία, για επίσημη υιοθέτηση της απόφασης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΚΑΛΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ-ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΝΙΆ;
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙ Η΄ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;
    Η ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ : Αλγερία, Αυστραλία, Καναδά, Γεωργία, Ιαπωνία, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Νέα Ζηλανδία, Ρουάντα, Σερβία, Νότια Κορέα, Ταϊλάνδη, Τυνησία και Ουρουγουάη.

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΠΩΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ;

    TO ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
    Σε περίπτωση μη συμφωνίας και μονομερούς ανοίγματος κρατών-μελών προς τρίτες χώρες, προειδοποιούσε, «ενδεχομένως να αναγκαστούμε να κλείσουμε τα σύνορά μας» προς το συγκεκριμένο κράτος-μέλος.
    TI MAΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιουχουυυυ γιολοοοοο Lollll

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.