Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ραγδαίες εξελίξεις: Σύλληψη 35χρονης για την επίθεση με βιτριόλι!


Στη σύλληψη μίας γυναίκας για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος 34χρονης στην Καλλιθέα, νωρίς το πρωί της 20ής Μαΐου, προχώρησε η Αστυνομία.
Σύμφωνα με την Καθημερινή, πρόκειται για μία 35χρονη, η οποία κρατείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν δεν έχει ομολογήσει για την πράξη της.
Όπως μεταδίδει το Πρώτο Θέμα είναι μια από τις δύο γυναίκες που οι αστυνομικοί θεωρούν ως ύποπτες για την επίθεση. Η 35χρονη είναι μια ιδιωτική υπάλληλος η οποία κατά πληροφορίες είχε ερωτική αντιζηλία με την Ιωάννα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες μέσα στην ημέρα θα προσαχθεί και η δεύτερη γυναίκα στην οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί.
Η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που ερευνούσε την υπόθεση κατάφερε να λύσει τον γρίφο έπειτα από σαρώσεις κινητών τηλεφώνων, εξετάζοντας εικόνες από βίντεο καμερών ασφαλείας αλλά και τις αλλεπάλληλες καταθέσεις που είχε δώσει το θύμα της επίθεσης.
Το στοιχείο που φέρεται να «πρόδωσε» την 35χρονη είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης. Οι αστυνομικοί είχαν διαπιστώσει ότι οι κλήσεις είχαν γίνει με τηλεκάρτα από υπαίθρια καρτοτηλέφωνα του ΟΤΕ έπειτα από άρση απορρήτου στα τηλέφωνα της εταιρείας ραδιοταξί.
Η συγκεκριμένη γυναίκα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Βήματος, φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με άντρα ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την άτυχη 34χρονη κάτι που θεωρήθηκε από την ύποπτη ως «εμπόδιο» για να υπάρξει μόνιμος δεσμός μαζί του. Κάτι ωστόσο που φέρεται να αρνείται ο ίδιος. Αστυνομικοί μιλούν για «εμμονή» της γυναίκας σε βάρος της 34χρονης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.