Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: «Η κυβέρνηση οφείλει να πράξει το καθήκον της προς την Πέλλα»


Μέτωπο διεκδίκησης δύο Δικαστικών Μεγάρων στην Πέλλα

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη συμμετείχε σήμερα (1η-6-2020) σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε στο Διοικητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής για το Δικαστικό Μέγαρο της Έδεσσας, με την απουσία 2 εκ των 3 βουλευτών της ΝΔ. Η κ. Τζάκρη, αφού παρουσίασε αναλυτικά τη διαδρομή έως την ωρίμανση υλοποίησης δύο Δικαστικών Μεγάρων στην Έδεσσα και τα Γιαννιτσά, επισήμανε τους κινδύνους που εμπεριείχε η ασαφής απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης σε επίκαιρη ερώτησή της που συζητήθηκε πριν λίγες μέρες στη Βουλή. 
Πιο συγκεκριμένα η κ. Τζάκρη τόνισε τα εξής: 
«Είναι δύο οι πυλώνες της απονομής δικαιοσύνης στον Νομό Πέλλας, πάνω στους οποίους στηρίζεται η ευστάθεια του νομικού κόσμου του Νομού Πέλλας. Το Πρωτοδικείο της Έδεσσας και το Πρωτοδικείο των Γιαννιτσών. Επιτέλους πρέπει να λυθεί το πρόβλημα αυτό, γιατί είναι θέμα νομικού πολιτισμού, αλλά και πολιτικού και κοινωνικού πολιτισμού, οι πολίτες, οι δικηγόροι οι δικαστές και το διοικητικό προσωπικό να μπορούν να λειτουργήσουν σε συνθήκες αντίστοιχες των σύγχρονων ευρωπαϊκών υποδομών.  
Το Δικαστικό Μέγαρο της Έδεσσας είναι ένα έργο ώριμο χάριν στις ενέργειές μου. Και δεν το λέω ούτε για να περιαυτολογήσω ούτε για να μου πείτε μπράβο. Το έπραξα γιατί είναι αυτονόητο καθήκον και υποχρέωσή μου. 
Να πούμε μερικά πράγματα για να θυμηθούμε τι έχει συμβεί και πως φτάσαμε στο σημείο της ωρίμανσης του έργου. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Κρίμα 20 χρόνια βουλευτής και δεν έχεις κώδικα δεοντολογίας, ούτε στοιχειώδη συναδελφικότητα, η οποία πηγάζει από ευγενική ψυχή.Εδειξες για μια φορά ότι είσαι μαρτυρίαρα και πολύ κακιά. Στο είπα και την άλλη φορά ότι το δικαστικό των Γιαννιτσών ξεκίνησε με την κυβέρνηση της ΝΔ το 2006 και τους βουλευτές της, αυτό το έχει πει ο πρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου εκείνης της εποχής.Κατι αντίστοιχο εχω ακούσει έγινε με το δικαστικό της Έδεσσας. Εσύ 4 χρόνια κυβερνητική βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ,4,5 του ΣΥΡΙΖΑ ,8,5 χρόνια συνολικά δεν έκανες τίποτα κολλημένη σε μία μελέτη και μιλάς και από πάνω; Τώρα τον λόγο τον έχει η η ΝΔ την οποία κάθε μέρα την βρίζεις, για αυτό τράβα στην άκρη,τα δικαστικά θα γίνουν από την ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρια τζακρη, σεμνά και ταπεινά, τι θα πει χάριν στις ενεργειες μου;
    τι κάνετε; Τόσα χρόνια βουλευτής τα μισά κυβερνητικός, 2,3 φορές υφυπουργός και κάνατε φασαρία για μία μελέτη για ένα κτήριο τόσα χρόνια;
    Που να ήταν και ο πύργος του Άιφελ!
    Εγώ εάν ήμουν στην θέση σας δεν θα έλεγα λέξη, αλλά το θράσος δεν βάζει όρια. Οι ευθύνες σας μεγάλες.
    Το σιγάν κρείττον του λαλείν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα τόσο μεγάλο κείμενο με ονόματα ,με ημερομηνίες, επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια χωρίς αποτέλεσμα κρύβει την ένδεια έργου πού δεν είχε ποτέ.Τι να πρωτοθυμηθώ τον δρόμο, τεράστιες ευθύνες της.Τον προαστιακό λόγια λόγια, την βιομηχανική περιοχή και το αγροτικό πάρκο.....φούμαρα ή τα φουγάρα .Η βουλευτής του τίποτα, αυτή είναι και ας με διαψεύσει. Θα βγάλω και άλλα.
    Από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, στο οποίο χρωστάει πολλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.