Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τελωνείο Προμαχώνα: Άνοιξαν τα σύνορα και για τους Σέρβους


Κατά χιλιάδες έσπευσαν χθες οι ταξιδιώτες στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα μετά το άνοιγμα των συνόρων.
Οι διελεύσεις μάλιστα ήταν συνεχείς και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας από το τελωνείο Προμαχώνα.
Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία χθες για τους κατοίκους Σερβίας καθώς δεν τους επιτρεπόταν η είσοδος. Βάσει ΦΕΚ που εκδόθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής 14 Ιουνίου, απαγορεύεται μέχρι τις 30 Ιουνίου η είσοδος πολιτών τρίτων χωρών από τα χερσαία σύνορα της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ δόθηκε προφορικά η οδηγία να επιτρέπεται η διέλευσή τους από το τελωνείο χωρίς υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών. Εντός της ημέρας αναμένεται και η σχετική υπουργική απόφαση. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ναι,θα έρθουν οι Σέρβοι,οι Βούλγαροι και οθ Ρουμάνοι και θα σωθεί ο τουρισμός!!!!!έχετε Φέι τι κουβαλάν όταν έρχονται???τρόφιμα,αναψυκτικά ,γάλατα φαγητά σε ψυγειακια σνακς και ο,τι άλλο χωράει το αυτοκίνητο τους!!!!δεν αφήνουν λεφταψσε εστιατόρια ,σουπερμάρκετ κτλ....Το είδα επανειλημμένα αυτό σε διακοπές στη Θασσο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α δηλαδή δεν θα βάλουν καύσιμα εδώ; Δεν θα πάνε σε ξενοδοχείο εδώ; Δεν θα πάνε σε λουτροπόλεις εδώ; Δεν θα πιούν καφέ εδώ;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.