Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Γ. Καρανίκα με Χρ. Σταϊκούρα: Χρειάζονται άμεσα νέες παρεμβάσεις στην φορολογία


Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών  Χρήστο Σταϊκούρα είχε ο συντοπίτης μας  Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας(ΕΣΕΕ), Γιώργος Καρανίκας. Σε δήλωσή του επισημαίνει τα εξής:
«Στην συνάντηση μου με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα συζητήσαμε για την άμεση ανάγκη ελάφρυνσης των φορολογικών βαρών του ελληνικού εμπορίου και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας υπό το φως των έντονα αρνητικών επιπτώσεων που προκαλεί η πανδημία στην αγορά.
Ο κ. Σταϊκούρας με ενημέρωσε πως η ρύθμιση σε έως 24 δόσεις των οφειλών των πληττόμενων επιχειρήσεων, που προκύπτουν από την αναστολή των φορολογικών τους υποχρεώσεων βρίσκεται στο στάδιο της θεσμοθέτησης.
Κάθε μέρα που περνά μετά την άρση του lockdown, με την αγοραστική κίνηση να έχει καθηλωθεί χωρίς να διακρίνονται μεσοπρόθεσμα προοπτικές ανάκαμψης, εμπεδώνεται στον εμπορικό κόσμο η πεποίθηση πως η Πολιτεία χρειάζεται να προβεί άμεσα σε νέες παρεμβάσεις στο πεδίο της φορολογίας, ώστε να αντισταθμίσει τις σοβαρές πιέσεις που υφίστανται οι εμπορικές επιχειρήσεις από την σημαντική κάμψη εσόδων και προσδοκιών.»


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.