Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που έστειλαν απειλητικά μηνύματα στην αδελφή της


Έκπληξη και ερωτηματικά δημιουργούν οι εξελίξεις στην υπόθεση του τραγικού θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, Γαλήνης Κοεμτζή από τα Γιαννιτσά, η οποία φέρεται να αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας τον Νοέμβριο του 2016.
Οι αποκαλύψεις της έρευνας που έγινε για τα άτομα που έστελναν απειλητικά μηνύματα στην μικρότερη αδερφή της Γαλήνης σοκάρουν. Άνθρωποι της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Βορείου Ελλάδος ταυτοποίησαν τον αποστολέα των απειλητικών μηνυμάτων προς την αδελφή της Γαλήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μηνύματα περιελάμβαναν την προτροπή να "μην ψάχνουν την υπόθεση της γιατί τους περιμένει το ίδιο τέλος". 
Πρόκειται για έναν 31χρονο άνδρα και μία γυναίκα πολύ μικρότερης ηλικίας. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώτος είναι ο ίδιος αποστολέας που είχε στείλει πριν από περίπου 1,5 χρόνο απειλητικά μηνύματα προς τον ανεξάρτητο βουλευτή Σπύρο Δανέλη, όταν είχε ταχθεί υπέρ της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Και τα δύο αυτά πρόσωπα κλήθηκαν από τον Εισαγγελέα Γιαννιτσών κι έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις ως ύποπτοι τέλεσης αδικήματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση τους με την υπόθεση, αποδίδοντας την εμπλοκή τους σε παρεξήγηση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.