Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βλάβη σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πέλλας στο δρομολόγιο προς Αθήνα (φωτο)



Μεγάλη καθυστέρηση από την μεταφορά των δεμάτων

Μηχανική βλάβη παρουσιάστηκε σήμερα σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Πέλλας, το οποίο εκτελούσε το πρωϊνό δρομολόγιο για Αθήνα, λίγη ώρα μετά την αναχώρησή του από τα Γιαννιτσά. 
Ειδικότερα, το λεωφορείο προερχόμενο από την Έδεσσα, αναχώρησε από το σταθμό του  ΚΤΕΛ των Γιαννιτσών στις  9:30 το πρωί, με 32 επιβάτες και λίγο έξω από το Αιγίνιο του Ν. Πιερίας, στο ύψος όπου διεξάγεται η ετήσια  εμποροπανήγυρη, διαπιστώθηκε από τον οδηγό το μηχανικό πρόβλημα. 
Αμέσως ειδοποίησε τη διοίκηση και μετά από λίγη ώρα κατέφθασε στο σημείο εφεδρικό όχημα, για να παραλάβει τους επιβάτες προκειμένου να συνεχίσει το δρομολόγιο για την Αθήνα. Όμως, δυστυχώς για τους οδηγούς και τους επιβάτες, αυτό έγινε εφικτό μετά από καθυστέρηση 2 ωρών περίπου. Η μεγάλη καθυστέρηση σημειώθηκε εξαιτίας της μεταφοράς των δεμάτων από το ένα λεωφορείο στο άλλο και αυτό γιατί υπήρχαν πάρα πολλές κλούβες με κεράσια, κάτι που ταλαιπώρησε ιδιαίτερα τους δύο οδηγούς των οχημάτων που έκαναν τη μεταφορά.
Τελικά, στις 12.30 περίπου το λεωφορείο συνέχισε το ταξίδι του για την Αθήνα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.