Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ηλεκτρονικά η εγγραφή μαθητών/τριών στο Γυμνάσιο Σκύδρας


Το Γυμνάσιο Σκύδρας, λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι άμεσοι κίνδυνοι από τη διάδοση του νέου κορωνοϊού COVID-19, ενημερώνει όλους τους γονείς ή/και κηδεμόνες που τα παιδιά τους θα φοιτήσουν το σχολικό έτος 2020-21 στο Γυμνάσιο Σκύδρας, ότι η διαδικασία εγγραφής των μαθητών/τριών από τα Δημοτικά Σχολεία στην Α' Τάξη του Γυμνάσιου καθώς και η επανεγγραφή των μαθητών/τριων στη Β’ και Γ’ τάξη του Γυμνασίου, θα γίνει χωρίς την φυσική παρουσία των γονέων/κηδεμόνων στην σχολική μονάδα, αλλά με ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων.

Οι γονείς/κηδεμόνες θα βρουν αναλυτικές οδηγίες στην Ιστοσελίδα του Γυμνασίου Σκύδρας (http://1gym-skydr.pel.sch.gr) στο άρθρο Διαδικασία εγγραφών/επανεγγραφών μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2020-21

Παρακαλούμε να μην προσέρχεστε στο Γυμνάσιο με φυσική παρουσία. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2381089354 ή στο email 1gymskyd@sch.gr.

Σας ευχαριστούμε.

Καλό Καλοκαίρι

Γυμνάσιο Σκύδρας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.