Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Ακόμα μια πράξη στήριξης των αγροτών από την κυβέρνηση


Αναστέλλεται το τέλος επιτηδεύματος για τους αγρότες 

Σε απάντηση του σε επίκαιρη ερώτηση ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες η εφαρμογή του μέτρου της επιβολής του τέλους επιτηδεύματος για το φορολογικό έτος 2019.
Όπως σημείωσε ο Υφυπουργός, οι ωφελούμενοι  είναι οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες του κανονικού καθεστώτος, οι οποίοι απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής τέλους επιτηδεύματος. Σύμφωνα με τον Υφυπουργό θα κατατεθεί άμεσα η σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Σχετικά με την εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας, ο οποίος επικοινώνησε και ενημερώθηκε και ο ίδιος από τον Υφυπουργό δήλωσε: «Ακόμα μια πράξη στήριξης των αγροτών από την ελληνική κυβέρνηση. Είναι γεγονός ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει τη βούληση να στηρίξει τον κόσμο του πρωτογενούς τομέα με πράξεις και όχι με λόγια και απλές υποσχέσεις. Υπάρχουν σημαντικές πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για τη συνολική ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι όποτε και όπου υπάρχει η δυνατότητα και ο δημοσιονομικός χώρος θα λαμβάνονται μέτρα ελάφρυνσης και ανακούφισης, ιδιαίτερα στην παρούσα συγκυρία που η οικονομία, λόγω του κορονοϊού, έχει δεχθεί ένα σημαντικό χτύπημα». 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Κύριε σταμενιτη κατάργηση και όχι αναστολή διότι έρχονται εκλογές αφηστε τα παραμύθια της αναστολής κατάργηση τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε ανώμαλοι εκεί στη νέα δημοκρατία!!!!! Τη μια βάζετε φόρους και μετά τους αναστέλλεται για να σας πούμε και μπράβο; Πάτε καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ήταν το κόλπο του Ανδρέα έβαζε αύξηση 100 δρχ. Φώναζε ο κόσμος και έβγαινε σαν ήρωας έλεγε όχι 100 μόνο 50 ζητώ εμείς από κάτω ακριβώς αυτό κάνουν και αυτοί έδωσαν αναστολή στον φόρο που έβαλαν και χωρίς να δώσουν τίποτα στην αγροτιά εμφανίζονται ήρωες γιατί δεν επέβαλαν το χαράτσι

      Διαγραφή
  3. Κύριε σταμενιτη αργείτε τελευταία γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα μια πράξη πού αποδεικνύει ότι είσαι Ρεπόρτερ .Το είδαμε ,το διαβάσαμε πολύ πρίν, μην εκτίθεσαι είσαι βουλευτής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανεις λαθος φιλε. Δεν ειναι βουλευτης. Παπαγαλακι ειναι. Μασημενη τροφη σερβιρει.

      Διαγραφή
  5. Σιγα μην σκισεις κανενα καλσον. Εκτος του οτι ερχεσαι τελευταιος και καταιδρωμενος για την ειδηση, αλλα παίζεις και με τις λεξεις "αναστελεται.." και οχι καταργειται. Αναστελεται για ποσο... ετσι γενικα και αοριστα.
    Σας ψηφισαμε για να μας εκπροσωπησετε, αλλα μαλλον τζαμπα πηγε η ψηφος μας, αφου οταν θελετε κατι για τον κοσμο της πελλας ρωτατε και δεν απαιτειται. ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ που δεν εχετε την πυγμη να χτυπησετε το χερι σας στα κεντρα εξουσιας και να διεκδικησετε πραγματα και να προασπίσετε τα συμφεροντα των ψηφοφορων του τοπου που εκλεγεστε. Σας ειδαμε και στο υπολοιπο 35% των αποζημιωσεων του ΕΛΓΑ απο τις ζημιες του 2019. Δυστυχως εσας το μονο που σας νοιαζει ειναι να παρετε καμια θεσουλα οταν θα γινει ανασχηματισμος. Αλλα τι περιμενεις απο Αθηναιο βουλευτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ! ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΛΑΓΚΑΡΝΤ ,NOOR- ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ, ΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Σωκράτη ,μην γίνεσαι κακός, αυτό είδε ο άνθρωπος ,αυτό διάβασε στο δελτίο του υφυπουργού βεζυροπουλο ,αυτό μετέδωσε σαν σπίκερ αγροτικού ρεπορτάζ!!.Σάμπως πρώτη φορά το κάνει και εκπλήσσεσαι. Το έχει κάνει βιομηχανία και οι χαχολοι του το αναμεταδιδουν σε όλες τις ομάδες, ξέρουν ότι υπάρχουν άλλοι χαχόλοι που θα το χάψουν ,ότι ο βουλευτής τους ξεπατωθηκε στη δουλειά για να το πετύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφε το γραψα και θα το ξαναγραψω. Σιγα μην σκισει κανενα καλσον. Τζαμπα μαγκας ο Αθηναιος. Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.