Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Στάμκος: Πήραμε μια γενναία απόφαση για την στήριξη των επαγγελματιών του δήμου μας


Στην χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πέλλας, αποφασίσθηκε ουσιαστικά η απαλλαγή των επαγγελματιών από την καταβολή των τελών κοινόχρηστων χώρων για το 2020, αφού καθορίσθηκε η επιβολή συμβολικού ποσού 0,10 ευρώ ανά τμ. 
Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος σε δήλωσή του για το θέμα αυτό αναφέρει: 

"Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής πήραμε μια γενναία απόφαση για την στήριξη των επαγγελματιών του δήμου μας που πλήττονται από την κρίση της πανδημίας. Αφορά ουσιαστικά στην απαλλαγή των τελών κοινόχρηστων χώρων για το 2020.
Συγκεκριμένα, αποφασίσαμε την επιβολή του συμβολικού ποσού 0,10 ανά τ.μ. στο ετήσιο τέλος χρήσης κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο ετήσιο ειδικό τέλος τοποθέτησης ανεμοφρακτών/ δαπέδων και στο ετήσιο τέλος χρήσης κοινοχρήστου χώρου για την έκθεση εμπορευμάτων στην πρόσοψη του καταστήματος.
Η μείωση αφορά καταστήματα σε όλη την επικράτεια του δήμου Πέλλας".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Τόσο ....γενναίοι δηλαδή!!!!! Και μετά ξύπνησαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες ρε αρχοντα. Μεγαλη στηριξη και το κσνατε και δελτιο τυπου. Λες και θα τα βαλετε απο την τσεπη σας. Χαρτογιακαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.