Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράσεις προβολής και ανάπτυξης από τον Δήμο Παιονίας (φωτο)



Στο πλαίσιο των δράσεων προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των προϊόντων της Παιονίας με στόχο την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, ο δήμος Παιονίας συνεργαζόμενος με το τοπικό γραφείο Τουρισμού Π.Ε Κιλκίς, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον ΕΟΤ των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής φιλοξένησε, λίγες ημέρες πριν προκύψουν τα μέτρα περιορισμού λόγω του covid-19 (11 & 12 Μαρτίου), στην περιοχή Αμερικανούς και Καναδούς δημοσιογράφους που εξειδικεύονται στην γαστρονομία και τον οινοτουρισμό.

Η επίσκεψη προέκυψε ύστερα από πρωτοβουλία της Δ/νσης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΕΟΤ Αμερικής και σκοπός της προσπάθειας ήταν η προβολή των προϊόντων της Παιονίας στις αγορές και της Αμερικής.

Η αποστολή φιλοξενήθηκε από τον δήμο Παιονίας στον «Ξενώνα Δημοσθένης» και από τα οινοποιία «Τάτση», «Σακαλάκη» και «Χατζηβαρύτη». Τα αναμνηστικά τοπικά προϊόντα που προσέφερε στην αποστολή ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης ήταν χορηγία του κ. Δημήτρη Μιτικάκη.

Οι δημοσιογράφοι είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν την τοπική κουζίνα και τα τοπικά κρασιά με ετικέτες Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε κατά την επίσκεψη τους στα οινοποιία και να απολαύσουν την θερμή φιλοξενία που είχαν προετοιμάσει με ιδιαίτερη σπουδή οι οινοποιοί μας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.