Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιτέλους φτιάξτε τον σιδηροδρομικό σταθμό Σκύδρας


Έπεσε και η πινακίδα ''ΣΚΥΔΡΑ'',το επόμενο που μένει να πέσει είναι το κτήριο...

Μόνο θλίψη προκαλεί η κατάσταση του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης μας.Ένα διαμάντι που άλλες χώρες θα το είχαν αξιοποιήσει στο έπακρο,έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του.Τελευταίο και συμβολικό γεγονός η πτώση της ιστορικής πινακίδας με το όνομα της πόλης μας.

Γνωρίζουμε τις πάρα πολλές προσπάθειες που έχει κάνει η νυν δημοτική αρχή για την αναστήλωση, συντήρηση και ανάδειξη του σταθμού. Πριν λίγα χρόνια ήρθαν ανώτατα κλιμάκια του ΟΣΕ και υποσχέθηκαν πρόγραμμα χρηματοδότησης. Που είναι κύριοι του ΟΣΕ;;;;;;;Που από ευλογία έχετε μετατρέψει σε κατάρα όλη την περιοχή γύρω από τις σιδηροδρομικές γραμμές!!!

Ζητάμε από τους βουλευτές της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης και από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να σταθούν δίπλα στο πλευρό του Δήμου Σκύδρας και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ  να ενεργοποιηθεί ο φάκελος που στέκεται στα συρτάρια του ΟΣΕ. Φτάνει οι υποσχέσεις! Αυτός ο σταθμός είναι η ίδια η ιστορία της πόλης μας, είναι πολιτισμική κληρονομιά ολόκληρης της πατρίδας μας! Είναι δικαίωμα του κάθε Σκυδραίου να τον απολαμβάνει, είναι υποχρέωση σας να φροντίσετε για αυτό.

*Η φωτογραφία είναι από το προσωπικό προφίλ του @Zopidis Lefteris μέλος της ομάδας @HELLENIC TRAINS AND RAILWAYS

Ομάδα πολιτών ΣΚΥ-ΔΡΑσις

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Με 100.000-200.000 θα γινόταν στολίδι.Πόση αδιαφορία πια.Δίκιο έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι λυπηρη όλη η σιδηροδρομική υποδομή στο νομό Πέλλας εδώ και πάρα πολλά χρόνια.Σταθμοι που έχουν αφεθεί στο έλεος τους γραμμές απαρχαιωμένες και κυρίως παράκαμψη της μεγαλύτερης πόλης αυτού από οποιαδήποτε γραμμή (Γιαννιτσά).Ούτε ο ΟΣΕ μας φταίει ούτε κανένας.Αν οι βουλευτές του νομού αυτου δε πιέζουν καθημερινά για τέτοια θέματα και το κάνουν μόνο όποτε τους καπνίσει με φωτογραφίες από κάποιες συναντήσεις στο παρελθόν,αυτή θα παραμένει η κατάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε άλλες χώρες τέτοια κτήρια παρουσιάζονται ως τουριστικά αξιοθεατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουν κλείσει οι πόρτες στην κα Δήμαρχος από την παρούσα κυβέρνηση. Ξέρει πολύ καλά τους λόγους αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.