Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόγραμμα δωρεάν προληπτικού ελέγχου για την οστεοπόρωση από το Δήμο Σκύδρας


Ο Δήμος Σκύδρας στο περίγραμμα της άσκησης της κοινωνικής του πολιτικής και δράσης υλοποιεί, μεταξύ των άλλων, προγράμματα ενημέρωσης και προληπτικής ιατρικής για το σύνολο του πληθυσμού μας.
  Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιήσει δωρεάν ένα πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για την οστεοπόρωση σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας του οποίου είναι μέλος.
  Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 έως τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 στη Σκύδρα (Δημαρχείο) κι από την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 έως την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 στην Καλή (Κατάστημα Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας). Οι ώρες των εξετάσεων σ΄όλη τη διάρκεια του προγράμματος θα είναι από τις 10:00΄ έως τις 14:00’.
  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας κυρίως 45 ετών και πάνω. Περιλαμβάνει δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας με υπερηχογράφημα πτέρνας και σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού μας για την οστεοπόρωση καθώς η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωσή της είναι σημαντικές για την αντιμετώπισή της.
  Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την υπηρεσία του Δήμου Σκύδρας, στον αριθμό 2381351891, τις εργάσιμες ημέρες από τις 09:00΄έως τις 12:00΄μ.
  Το συντονισμό του προγράμματος έχουν το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Σκύδρας.
  Για περισσότερες πληροφορίες στη διάθεση των ενδιαφερομένων είναι η αρμόδια Αντιδήμαρχος Μαρία Γιακαμόζη (στ.: 2381351804, κιν.6980414242) και η αντίστοιχη προϊσταμένη Χαρούλα Γραμματοπούλου (2381351876).
  Ας μην ξεχνάμε ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση πολλές φορές προλαμβάνουν, αποτρέπουν και σώζουν!. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.