Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γρηγόρη Βάρρα


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Δρ. Γρηγόριο Βάρρα, με σκοπό να ενημερωθεί για την πορεία της επίλυσης του ζητήματος των επιδοτήσεων.
Όπως προέκυψε από τη συνάντηση, αναμένεται άμεσα η έκδοση εγκυκλίου του νόμου 4685, ο οποίος ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο, για να ρυθμιστούν οι διαδικασίες ανάρτησης, κύρωσης και αναμόρφωσης των δασικών χαρτών. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται λύση για όσους ενώ έπαιρναν ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, τα τελευταία δύο χρόνια τις είχαν χάσει, λόγω κύρωσης δασικού χάρτη.
Ο Βουλευτής δήλωσε σχετικά:
«Η δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι αξιέπαινη και αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα στελέχη του Οργανισμού. Ήδη, ο ΟΠΕΚΕΠΕ εκτέλεσε πληρωμές 17,5 εκατ.€ το διήμερο 24-25 Ιουνίου, σε περίπου 10.000 δικαιούχους.»
Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, τέλος του μηνός, αναμένεται να εξοφληθούν όλες οι δράσεις που αφορούν Βιολογική Γεωργία και Βιολογική Κτηνοτροφία. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν πληρωμές που αφορούν, δασώσεις, άνθη και σπάνιες φυλές. Θα εξοφληθούν τα υπόλοιπα βασικής και πράσινης του 2019, αλλά και υπόλοιπα όλων των συνδεδεμένων με εκκρεμότητες ελέγχων ενστάσεων τηλεπισκόπησης, ελέγχων βασικής ενίσχυσης και πρασινίσματος, ελέγχων που αφορούν στρεμματικές ενισχύσεις, ελέγχων σηροτροφίας, ελέγχων βάμβακος και συνδεδεμένων ζωικού κεφαλαίου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:


  1. Πήγε να βγεί φωτογραφία και να πει Συγχαρητηρια .Μπράβο τα πας καλά στις βόλτες. χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα γνωρίζουμε Λάκη όλα αυτά, πολύ πρίν πας στον πρόεδρο του οπεκεπε και για τα 17,5 εκατομμύρια που πληρώθηκαν και για την βιολογική...και για τους δασικούς χάρτες, Όλα. Από ένα βολευτη δεν θέλω να μου λέει αυτά που διαβάζω,αλλά να διεκδικεί να απαιτεί να μειωθεί το χαράτσι που πληρώνουμε για τα δηλωτικά ,για το πρόγραμμα με την απονιτροποιηση με τα λάθη που χάνουμε λεφτά και δεν βγάζουμε άκρη. Αυτά και άλλα περίμενα από εσένα. Αλλά που τέτοια ,όταν έχεις στο μυαλό σου στην φωτογραφία και στον εντυπωσιασμό.Κρίμα πολύ γρήγορα φάνηκε η ανεπ@ρκ!α σου και δυστυχώς δεν βλέπω κάτι διαφορετικό και σοβαρό ,μετά από ένα χρόνο. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.