Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλα ονόματα του Θεάτρου και της Μουσικής (και) φέτος στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών


Όπως ανακοινώθηκε, από την Τετάρτη 1 Ιουλίου μπορούν να οργανωθούν  μουσικές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις τοπικών πολιτιστικών σωματείων. 
Στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών αναμένονται σπουδαία ονόματα από το θεατρικό και μουσικό χώρο, στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που διοργανώνει η ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας. Ανάμεσά τους οι Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Αντώνης Λουδάρος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ναταλία Δραγούμη, Παύλος Χαϊκάλης, Τάσος Χαλκιάς, Τάκης Βαμβακίδης κ.α.
Συναυλιακά είναι πολύ πιθανό το μουσικό κοινό να απολαύσει τους ΠΥΞ ΛΑΞ, τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη κ.α.
Η "αυλαία" του Ανοιχτού Θεάτρου Γιαννιτσών ανοίγει πάντως την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 9.15' το βράδυ, με την  παράσταση της Παιδικής Σκηνής του Θεάτρου Ροντίδη "Η Παγωμένη Πριγκίπισσα 2".  Ακολουθούν πολλές παραστάσεις για τους μικρούς θεατρικούς φίλους του Δήμου Πέλλας.

Όλες οι εκδηλώσεις φυσικά θα πραγματοποιηθούν τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, όπως ειδική διαδικασία ρύθμισης της ροής εισόδου-εξόδου του κοινού, δεν θα υπάρχουν πια όρθιοι, αλλά μόνο καθιστοί με τις ανάλογες αποστάσεις και άλλα όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.















Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.