Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χ. Πορτοκαλίδης: Εν μέσω πανδημίας δεν πρέπει να γίνει η εμποροπανήγυρη Σκύδρας


Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σκύδρας Χαρίτων Πορτοκαλίδης δεν συμφωνεί με την Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου και τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή της σε τοπικό κανάλι, για την πρόθεσή της να γίνει φέτος η εμποροπανήγυρη Σκύδρας εν μέσω πανδημίας. Συγκεκριμένα σημειώνει: 

Άκουσα με ευλάβεια την Δήμαρχο Σκύδρας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι στις 19/6/2020 και ειλικρινά έπεσα από τα σύννεφα με αυτά που είπε.
Πήραμε χθες την πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου και διαβάζοντας τα θέματα, είδα θέματα που αφορούν την εμποροπανήγυρη Σκύδρας.
Βλέπετε δεν είχε φέτος Απόκριες Κούλουμα, δεν είχε Παρέλαση ……..
Διαπιστώνω ότι το μόνο που ενδιαφέρει την Δήμαρχο είναι η εξέδρα,  μια νέα φιέστα της ιδίας και των συνεργατών της και τίποτε άλλο εν μέσω πανδημίας. 
Μια πανδημία που χτυπά συνέχεια την πόρτα του Ν. Πέλλας με νέα κρούσματα. Μια πανδημία που γίνετε ολοένα και πιο απειλητική! 
Τα αστεία πράγματα που άκουσα από την Δήμαρχο Σκύδρας στην 15λεπτη συνέντευξη της, είναι και πολύ επικίνδυνα!
Είναι αστεία αυτά που είπατε διότι θεωρείτε ότι τα σημερινά δεδομένα, επιτρέπουν την διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης, όπου θα συγκεντρωθεί πολύς κόσμος και την ίδια στιγμή κάνετε Δημοτικά Συμβούλια μέσω περιφοράς επικαλούμενη την πανδημία του κορονοϊού.
Γίνεστε δυστυχώς επικίνδυνη Δήμαρχε διότι αν σωστά κάνετε τα  Δημοτικά Συμβούλια δια περιφοράς, επειδή το επιβάλουν οι συνθήκες, την ίδια στιγμή δίνετε την εντολή το ΟΚ δηλαδή, για την διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης.

Καμία κουβέντα δεν ακούσαμε για το ατύχημα που είχε όχημα της ΔΕΥΑΣ και πήρε φωτιά με ανασφάλιστο οδηγό υπό την επήρεια μέθης.
Όπως καμία κουβέντα απ΄ τα χείλη σας δεν ακούσαμε για το καμένο μηχάνημα της Αντιπεριφέρειας Πέλλας που βρίσκεται στον χώρο της ΕΚΑΤ.  

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΙ.ΑΠΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν και δεν σε γουστάρω οφείλω ένα μπράβο .σε όλα που αναφέρεις έχεις δίκιο .όλα για την εξέδρα της κυρίας Αντιδημάρχου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφόσον γίνονται οι λαϊκές αγορές, με την απαιτούμενη απόσταση από πάγκο σε πάγκο, γιατί να μην γίνει και η εμποροπανήγυρη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την ίδια λογική θα μπορούσαν και τα δημοτικά συμβούλια να γίνονται στον φυσικό τους χώρο,την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου τηρουμένων πάντα των αποστάσεων, αλλά δεν γίνονται με απόφαση της Δημάρχου.

      Διαγραφή
  4. γιατί στην λαική δεν έρχεται ο "ξανθός" απο την Ξάνθη , Κομοτηνή , Αλεξανδρούπολη . στις λαικές είναι δικοί μας άνθρωποι βιοπαλεστές .στην εμποροπανηγυρη θα είναι 10 ξανθοί στην μια πλευρά και 10 ταβερνες-καντίνες στην άλλη .αυτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν γινόταν θα λέγατε να γίνει.Μοναχα για να λέτε το αντίθετο είστε. Και το συμβούλιο δεν είναι το ίδιο ξύπνιοι. Κλειστός χώρος το ένα σε ανοιχτό το αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πορτο εισαι τεραστιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.