Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη Νάουσα


Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιεί ελέγχους στο Γηροκομείο της πόλης, όπου φιλοξενούνται 40 υπέργηροι

Σε ελέγχους στο Γηροκομείο της Νάουσας προχωρά κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρίσκεται από νωρίς το πρωί στην πόλη, ύστερα από κρούσμα που καταγράφηκε σε άτομο του διοικητικού προσωπικού του ιδρύματος. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα του makthes.gr (ρεπορτάζ της Δέσποινας Βογιατζόγλου), η είδηση για το πρώτο κρούσμα στην Νάουσα έγινε γνωστή χθες αργά το βράδυ καθώς βγήκε θετικό το τεστ για τον κορωνοϊό από άτομο που δεν μετέβη στο νοσοκομείο αλλά έκανε την εξέταση ιδιωτικά.
Πρόκειται για άνθρωπο από την διοίκηση του Γηροκομείου και για τον λόγο αυτό έχει σημάνει συναγερμός στις υγειονομικές αρχές που έσπευσαν στο ίδρυμα όπου φιλοξενούνται 40 υπέργηροι.
Εξάλλου ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού που διατηρεί κατάστημα στο κέντρο της πόλης επιβεβαιώθηκε νωρίτερα, ενώ ο ΕΟΔΥ προχωρά σε ιχνηλάτηση των επαφών τόσο του οικογενειακού όσο και του επαγγελματικού της περιβάλλοντος.
Τα μέτρα ασφαλείας στο Νοσοκομείο Νάουσας έχουν τεθεί και πάλι σε εφαρμογή ενώ πραγματοποιούνται τεστ αντισωμάτων σε όλο το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά έως την Δευτέρα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.