Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη Ιρανού διακινητή αλλοδαπών στα Λουτρά Πόζαρ



Στη σύλληψη ενός Ιρανού για διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου αλλοδαπών από μη νομοθετημένο μεθοριακό σημείο της χώρας, προχώρησαν αστυνομικοί τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Λουτρά Πόζαρ.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, πολυμορφικό αυτοκίνητο (φωτο) που εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Κιλκίς, δεν σταμάτησε για έλεγχο και ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη προς τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην Πέλλα, όπου λίγο μετά τις 5 σήμερα το πρωί εγκλωβίστηκε στο χώρο των Λουτρών Πόζαρ από πολλά περιπολικά αυτοκίνητα που το ακολουθούσαν  

Εκεί οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Ιρανό οδηγό διακινητή και 12 μεταφερόμενους αλλοδαπούς από τη Συρία, 9 ενήλικες και 3 ανήλικους.

Το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε, όπως και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μπραβο στην αστυνομια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε σοβαρευτείτε αφήστε τους επενδυτές να έρθουν να επενδύσουν στην περιοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣ ΛΑΘΡΟ, ΠΕΡΣΑΣΕ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.