Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου από τον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας στο Νοσοκομείο Σερρών


Ένα αναπηρικό αμαξίδιο παραδόθηκε ως δωρεά από τον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, μετά από την συλλογή των απαραίτητων πλαστικών καπακιών που έκανε ο Σύλλογος Τριτέκνων Π.Ε. Σερρών «ΕΛΠΙΔΑ» και τα έστειλε στο Σύλλογο του Ν. Πέλλας.
Το αμαξίδιο παραδόθηκε με τα αντίστοιχα πρωτόκολλα, την περασμένη Παρασκευή στο νοσοκομείο Σερρών, από αντιπροσωπεία του Συλλόγου Τριτέκνων. 
Να σημειωθεί ότι στον συγκεκριμένο σύλλογο είναι το τέταρτο αμαξίδιο που παραχωρείται ως δωρεά από τους Παραπληγικούς του Ν. Πέλλας, καθώς οι δύο Σύλλογοι, της Πέλλας και των Σερρών, συνεργάζονται άψογα εδώ και πέντε χρόνια περίπου.
Η μεταφορά των αναπηρικών αμαξιδίων έγινε εντελώς δωρεάν από μεταφορικές εταιρείες και εθελοντές.
Τέλος, υπογραμμίσουμε ότι από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα, από τον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας έχουν παραδοθεί σε διάφορους φορείς, συνολικά 28 ορθοπεδικά είδη.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.