Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρέμβαση Λάκη Βασιλειάδη για την άμεση καταβολή του 35% των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε νέα σειρά επαφών με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Μ. Βορίδη και τον Υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική κ. Θ. Σκυλακάκη για την καταβολή του 35% των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ.
Στην επικοινωνία του με τον κ. Βορίδη, ο Λάκης Βασιλειάδης μετέφερε για μια ακόμη φορά το δίκαιο αίτημα των αγροτών να πληρωθούν άμεσα το υπόλοιπο 35% των αποζημιώσεων για ζημιές της περσινής χρονιάς, ενώ στον κ. Σκυλακάκη έθεσε εκ νέου το ζήτημα της συμμετοχής του κρατικού προϋπολογισμού στα έσοδα του ΕΛΓΑ. Συγκεκριμένα, το Δημόσιο οφείλει να συμμετέχει για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών, έως ποσοστό 20% του ποσού των ασφαλιστικών εισφορών του Οργανισμού, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί από το 2011.
Αναφορικά με το ζήτημα, ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:
«Τις τελευταίες ημέρες επισκέφτηκα αρκετά χωριά της Πέλλας και μίλησα με πολλούς παραγωγούς. Πολλά τα προβλήματα, ειδικά φέτος λόγω της πανδημίας, αλλά όλοι συμφώνησαν σε ένα πράγμα: Πρέπει να γίνει άμεσα η πληρωμή του 35%.
Οι περισσότερες καλλιέργειες βρίσκονται αυτή την περίοδο στο στάδιο της συγκομιδής. Τα έξοδα της επόμενης χρονιάς άρχισαν ήδη να τρέχουν. Οι επιπτώσεις της πανδημίας δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη πίεση στη ρευστότητα των αγροτών. Η καταβολή του 35% πρέπει να είναι προτεραιότητα. Το «τέλος καλοκαιριού» που ακούγεται εδώ και καιρό, φαντάζει πολύ μακρινό.
Οι κκ. Βορίδης και Σκυλακάκης μου ξεκαθάρισαν ότι βούληση της Κυβέρνησης είναι να δοθεί άμεση λύση και το 2020 να είναι η τελευταία χρονιά που οι αποζημιώσεις καταβάλλονται τμηματικά και με τέτοια καθυστέρηση. Είμαι βέβαιος ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ήδη έχει αποδείξει ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών.»


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Μετεφερε το δικαιο αιτημα των αγροτων. Μεγαλη δουλεια εκανε κι αυτος και οι αλλοι ομοιοι του. Αντε ρε γαργαλευτειτε γελοιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε !! εκεί στην νοδουλα ,θυμόσαστε που κοροϊδεύατε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ,πού μόλις η Τζάκρη έβγαζε Δελτίο ,ακολουθούσε για το θέμα ο Σηφάκης. Τώρα τι λέτε που για το ίδιο θέμα και οι τρείς βγάλανε δελτίο; Προηγήθηκε ο καρασμανης ,ακολούθησε ο σταμενιτης και μετά ο Λάκης.Πολυ γέλιο!!Τρανόν βουκα φα, και τρανόν λόγον μη λές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ από τον Βασιλειάδη είδα σε ερωτήσεις σε συνεντεύξεις σε επιστολές να το επαναλαμβάνει συνεχώς. Μην αντιγράφετε

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Λάκη συνέχισε έτσι εμείς μαζί σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις 3/ 7 δλδ χθές Πέμπτη επικοινώνησε με τον Σκυλακάκη για να τον ρωτήσει αν υπέγραψε για το σπαράγγι ,σήμερα 4/7 Παρασκευή αμέσως μια μέρα μετά επικοινώνησε με τον Σκυλακάκη για να του πει για το 35%. Τα συμπεράσματα δικά σας .Δυστυχώς Υπάρχει ανυποψίαστος κόσμος που τα χάφτει.Στο φεις του γίνεται πάρτι για τις αντιγραφές και το παραμύθιασμα που προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είδα κάπου να γράφει ότι επικοινώνησε σήμερα. Αλλά και έτσι είναι καλά κάνει που ασχολείται καθημερινά με τα προβλήματα μας.

      Διαγραφή
  5. Για την Βιάννο κανένας δεν μιλά που δύο χρόνια έχουμε να βγάλουμε εισόδημα άξια της μοίρας μας είμαστε που είσαι ρε εργά μόνο να μας τα πέρνεις είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλαράκι 9.03 σωστά αυτά που είδες, μόνο που ο βουλευτής σου απευθυνόταν στον υπουργό γεωργίας, φυσικά χωρίς αποτέλεσμα.Για πρώτη φορά πήρε τηλέφωνο στον Σκυλακάκη χθές για το 35%, αφού προηγήθηκε,όπως λέει σωστά ο 6,25 ο Καρασμανης ακολούθησε ο Σταμενιτης και μετά ο Βασιλειαδης τρίτος.Μην τα μπουρδουκλωνεις ,ευτυχώς υπάρχουν τα δελτία τους στην καρατζοβα ως αποδείξεις και επειδή μιλάς για αντιγραφές ,φαίνεται ποιός αντιγράφει ποιόν.Και μάλιστα ο βουλευτής σου έχει ειδίκευση σε αυτό το σπορ!! Τι δεν καταλαβαίνεις;Δεν σε παίρνει για απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σήμερα στις ίδιες καλλιέργειες ξανακτηπησε χαλάζι... Ακόμη δεν πληρώθηκαμε εξ ολοκλήρου την περσινή αποζημίωση Λάκη λεβέντη πες στον βοριδη να έρθει να ζήσει αυτός με τέτοιες τακτικές που εφαρμόζουν.. Λάκη αγωνισου ο κόσμος δεν αντέχει.. Σε ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν χρειάζεται 10,20 να δεις, το γράφει το στο δελτίο του.Μα ρέσει που γράφει ότι το έθεσε στον Σκυλακάκη εκ εκ νέου ποτέ; Αν υπάρξει δελτίο του εγώ θα ξηρισω το μούσι μου!! Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι νέος άνθρωπος θα ξεφτουσε τόσο γρήγορα και θα έκανε αντιγραφές,συνεχώς αντιγραφεί τον Διονύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά τα λες Unknown, καλά προτρέπεις τον Λάκη τον λεβέντη και τον ντελικάνη να αγωνιστεί, αλλά ο Λάκης είναι άριστος στον χορό της σάμπας, ενα βήμα μπροστά, δύο βήματα πίσω.
    Πολύ καλός στην παρέα να θάψουμε κάνα δύο και άριστος στην φωτογράφηση, και στις γκάφες και στην αντιγραφή.
    Αυτος είναι ο απολογισμός του έργου του ενός χρόνου στην βουλή και ανύπαρκτος στα 10 χρόνια ως αντιδήμαρχος και περιφερειακός σύμβουλος.
    Ας βγεί οποιοσδήποτε να με διαψεύσει.
    Ελπιζω να δημοσιευτεί το σχόλιο μου και να γίνει ένας καλος διάλογος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχεις αδικο αλλα μην ξεχνας πως ειναι νεος και αδουλευτος ακομα σε λιγα χρονια που θα εχει κολλησει μερικα ενσημα σε γλεντια τραπεζια και πανηγυρια θα ειναι απαιχτος Θα εχει παρει συνταξη και ο καρασμανης ο Λακης θα ειναι υπουργος. Μην ρωτησεις σε ποιο υπουργειο θα ειναι εκπληξη

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.