Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Στην εισαγγελέα για αρχαιοκαπηλία ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ


Στην εισαγγελέα και στον ανακριτή του Κιλκίς οδηγήθηκαν ο υψηλόβαθμος αστυνομικός του Κιλκίς και άλλα 17 άτομα που συνελήφθησαν την Παρασκευή, προκειμένου να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες περί αρχαιοκαπηλίας και λαθρεμπόριου τσιγάρων.

Σύμφωνα με το eidisis.gr, το μεσημέρι της Παρασκευής, οι Εσωτερικές Υποθέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας παρακολουθούσαν εδώ και μήνες την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, έχοντας πλέον στον φάκελο τηλεφωνικές και οπτικές παρακολουθήσεις και χθες το μεσημέρι προχώρησαν στις συλλήψεις.

Η έρευνα αρχικά ξεκίνησε για λαθρεμπόριο τσιγάρων και στην πορεία εξελίχθηκε και σε αρχαιοκαπηλία, κυρίως στην περιοχή της Παιονίας. Στην πρώτη υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα άτομα και στη δεύτερη 13. Είναι προφανές πως οι κατηγορούμενοι θα ζητήσουν προθεσμία προκειμένου να μελετήσουν οι δικηγόροι τους τις 5000 σελίδες της δικογραφίας.

Ο ανακριτής αναμένεται να αποφασίσει το αν οι κατηγορούμενοι θα κρατηθούν με την αυτόφωρη διαδικασία μέχρι την απολογία τους, την άλλη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο ενημέρωσης, στη δικογραφία αναφέρονται και άλλα άτομα, τα οποία δεν έχουν ακόμη συλληφθεί και το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξει και δεύτερο κύμα συλλήψεων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.