Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φτιάξτε πεντανόστιμα αλάδωτα & νηστίσιμα τρουφάκια (βίντεο)


Υλικά
250 γρ κουβερτούρα
300 γρ γάλα αμυγδάλου
150 γρ νιφάδες βρώμης
180 γρ καρύδια
22 κομμάτια

Εκτέλεση
Ξεκινάμε την συνταγή κόβοντας σε κομμάτια την κουβερτούρα. Πάνω στην φωτιά βάζουμε να ζεσταθεί το γάλα αμυγδάλου. Μέχρι να ζεσταθεί καλά το γάλα αμυγδάλου ρίχνουμε τα κομμάτια κουβερτούρας σε ένα γυάλινο μπολ.  
Έπειτα Προσθέτουμε και το γάλα αμυγδάλου και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει τελείως η κουβερτούρα. Αφού λιώσει προσθέτουμε και τις νιφάδες βρώμης. Ανακατεύουμε για ακόμα λίγο όλα τα υλικά. Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και βάζουμε το μείγμα για 1,5 ώρα μέσα στο ψυγείο. 
Μετά από 1,5 ώρα σπάμε τα καρύδια σε ένα πολυκοφτη . Βγάζουμε το μπολ από το ψυγείο και με ένα κουτάλι παίρνουμε μια κάθε φόρα μια ποσότητα από το μείγμα και το πλάθουμε σε μπαλίτσες. 
Στην συνέχεια Τις βουτάμε και στο τριμμένο καρύδι. Περίπου 30-35 γρ θα ναι η κάθε τρούφα. Μόλις τις φτιάξουμε όλες τις τρούφες(22 κομμάτια)τις τρώμε εκείνη την ώρα ή τις βάζουμε στο ψυγείο. Είναι υπέροχες πεντανόστιμες και πολύ υγιεινές που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Καλή σας επιτυχία!!!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.