Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Ιδιαίτερη προσοχή στα φίδια φέτος! (βίντεο)


Έχουμε ξαναγράψει πριν από λίγες ημέρες ότι οι πολύ υψηλές (ασυνήθιστες) για την εποχή θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών αλλά και οι μίνι καύσωνες που βιώνουμε τώρα, στις αρχές Ιουλίου, έκαναν τα ερπετά να βγουν πρόωρα από τη χειμερία νάρκη τους και μάλιστα άρχισαν να εμφανίζονται ακόμη και μέσα σε σπίτια, προκαλώντας πανικό!
Ένας τέτοιος "φίλος" έκανε την εμφάνισή του προχθές σε ένα πολυσύχναστο από κόσμο μέρος των Γιαννιτσών: στα Πλατανάκια, όπου καθημερινά πολύς κόσμος γυμνάζεται ή απλά κάνει την βόλτα του. 
Το βίντεο μας το έστειλε αναγνώστης μας, ο οποίος εντόπισε και ..."αποθανάτισε" την στιγμή που το ερπετό προσπαθούσε να "αποδράσει" ανεβαίνοντας στον τοίχο σε ένα από τα γηπεδάκια που υπάρχουν εκεί.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΔΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟ.ΠΡΟΣΟΧΗ!ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.