Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελίες για θύματα της ψευτογιατρού από τη Β. Ελλάδα σε Έδεσσα και Νάουσα


Καταγγελίες για θύματα της ψευτογιατρού από τη Β. Ελλάδα στην περιοχή της Έδεσσας και της Νάουσας, υπάρχουν σύμφωνα με τηλεοπτικά ρεπορτάζ που είδαν χθες και σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Ειδικότερα, μετά την αποκάλυψη του MEGA για την «μαϊμού» γιατρό (και) στη Βόρεια Ελλάδα, νέες καταγγελίες βλέπουν το φως τη δημοσιότητας. Η περιπέτεια του κ. Τάσου Αποστολίδη, που βγήκε επώνυμα και κατήγγειλε την επί 28 χρόνια φίλη και κουμπάρα του, η οποία τους έταζε δήθεν γνήσιες χημειοθεραπείες, προκάλεσε την οργή και άλλων ανθρώπων που έπεσαν θύματά της.

Υποσχόταν θεραπεία του καρκίνου με ειδικά χάπια
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η γυναίκα πλησίαζε ανυποψίαστους ασθενείς, που έπασχαν από διάφορες μορφές καρκίνου και είχαν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και τους υποσχόταν ότι μπορεί να τους προμηθεύσει ειδικά χάπια και ιατρικά βοηθήματα, για την πάθησή τους που τα έφερνε αποκλειστικά από το εξωτερικό για τους ίδιους, αποσπώντας έτσι διάφορα χρηματικά ποσά. Η συγκεκριμένη υπόθεση θυμίζει αυτή του ψευτογιατρού, Νικόλαου Κοντοστάθη που υποσχόταν θεραπεία σε ασθενείς με ανίατες ασθένειες.
Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης ύστερα από την καταγγελία μιας γυναίκας από το Ερατεινό του Δήμου Νέστου στην Καβάλα, που έπασχε από καρκίνο, στην οποία η κατηγορούμενη είχε υποσχεθεί ειδικό κοκτέιλ φαρμάκων χημειοθεραπείας.
Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Αναστασία Αντωνίου – Πούγγουρα μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ επισήμανε ότι τέτοιες περιπτώσεις απασχολούν πάντα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Η χάρη της «μαϊμού» ιατροδικαστού έφτασε μέχρι και την Βουλγαρία. Η γυναίκα που μίλησε στο MEGA πρόλαβε να την καταλάβει μετά το πρώτο φακελάκι που της κατέθεσε για να της βγάλει κάρτα στο Θεαγένειο, ώστε να πάρει σειρά για το χειρουργείο που έπρεπε να υποβληθεί για την αφαίρεση κακοήθη όγκου. Με ανάλογη συμπεριφορά ήρθε αντιμέτωπη και η Θεσσαλονικιά που της έταξε άδεια ταξί, με την τότε ιδιότητά της ως δημοτική σύμβουλος σε δήμο της Δυτικής Θεσσαλονίκης, από την οποία κατάφερε να αποσπάσει 2.500 ευρώ. «Έχω και εγώ την ίδια άδεια, θα βγάζεις ένα καλό μεροκάματο» της είπε χαρακτηριστικά η ψευτογιατρός.

Σε Έδεσσα και Νάουσα
Η κυρία με την ψεύτικη ποδιά γιατρού, που παρουσιάστηκε ως σωτήρας για δεκάδες ανθρώπους που ήρθαν αντιμέτωποι με τον καρκίνο, φέρεται να έχει απλώσει τα δίχτυα της σε πολλά μέρη της Βορείου Ελλάδος. Σύμφωνα με το MEGA, εκτός από τα χωριά της Καβάλας και τη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν καταγγελίες για την περιοχή της Νάουσας και της Έδεσσας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.