Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρνητικά τα τεστ για κορωνοϊό στην ομάδα της Ξάνθης


Ευχάριστα είναι τα νέα από την ακριτική ομάδα, καθώς, τα πρώτα τεστ στην αποστολή της ομάδας βγήκαν αρνητικά μετά το θετικό κρούσμα σε ποδοσφαιριστή της ομάδας που όμως βρισκόταν εκτός αποστολής.. 

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν αύριο, Κυριακή, και δεν υπάρξει κάποια ανατροπή το παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και την Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί κανονικά τη Δευτέρα.

Η σημερινή ανακοίνωση από την Super League

Σε συνέχεια ενημέρωσης από την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, ανακοινώνεται ότι όλα τα αποτελέσματα των προβλεπόμενων ελέγχων για COVID-19, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή σε όλους, ήταν αρνητικά.

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την Κυριακή, όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης

Τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκε η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας το βράδυ της Παρασκευής από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, βγήκαν όλα αρνητικά και την Κυριακή θα υπάρξει νέος επαναληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.