Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γερουσιαστής Μενέντεζ σε Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Αυτά τα ύδατα ανήκουν στην Ελλάδα»


Με δήλωσή του ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ καταδίκασε τις τελευταίες κινήσεις της Τουρκίας και άσκησε κριτική στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την χθεσινή ανακοίνωσή του στην οποία έκανε λόγο για «αμφισβητούμενα ύδατα στην Ανατολική Μεσόγειο». 

«Ας είμαστε ξεκάθαροι - η μόνη χώρα που "αμφισβητεί" αυτά τα ύδατα είναι η Τουρκία. Αυτά τα ύδατα ανήκουν στην Ελλάδα, και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ πρέπει να αναγνωρίσει κατηγορηματικά και δημόσια ότι η Τουρκία μόνη της είναι υπεύθυνη για την ένταση γι’ αυτά» τόνισε ο Δημοκρατικός γερουσιαστής σε ανάρτησή του στο twitter. 


Θυμίζουμε τη δήλωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με αφορμή την έκδοση NAVTEX της Τουρκίας :

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες γνωρίζουν ότι η Τουρκία έχει εκδώσει ένα NAVTEX για έρευνα σε αμφισβητούμενα ύδατα στην Ανατολική Μεσόγειο. Προτρέπουμε τις τουρκικές αρχές να σταματήσουν οποιαδήποτε σχέδια για επιχειρήσεις και να αποφύγουν μέτρα που αυξάνουν τις εντάσεις στην περιοχή".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.