Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο πρόεδρος της Άρνισσας συγχαίρει τον Δημοτικό Σύμβουλο Χαράλαμπο Τσιτσάγκα


Ο πρόεδρος της Κοινότητας Άρνισσας του Δήμου Έδεσσας Νίκος Παπαγιαννίδης, συγχαίρει τον Δημοτικό Σύμβουλο Έδεσσας Χαράλαμπο Τσιτσάγκα για την παρουσία του στη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, με θέμα την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων που βρίσκονται στην Κοινότητα Άρνισσας. Συγκεκριμένα σε δήλωσή του αναφέρει:
"Συγχαίρω τον κύριο Τσιτσάγκα Χαράλαμπο, ο οποίος ήταν παρών παρ’ ότι τάχθηκε κατά της συγκεκριμένης επένδυσης διότι όπως ανέφερε ο ίδιος διαφωνεί με την απώλεια του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ και την παραχώρηση μέρους της σε ιδιώτες, όμως με την παρουσία του επιβεβαίωσε τη σοβαρότητα και τη συνέπεια της στάσης του."

Με εκτίμηση,


Ο Πρόεδρος της ΤΚ Άρνισσας

Παπαγιαννίδης Νικόλαος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. θα σε παρουν με τις πετρες προεδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι; ακόμα δεν τον πήρανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γατάκι Παπαγιαννίδη μην ψαρεύεις σε θολά νερά. Όσοι στο χωριό ψήφισαν τον Μπάμπη πάλι αυτόν θα ψηφίσουν. Τα κόλπα σου τα έχουμε για πρωινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ασχετοσύνη του προέδρου είναι επικίνδυνη. Προχθές "τα έχωνε" σε Τσεπκεντζη και Ρυσαφη που δεν συμμετείχαν στην συνέλευση, λέγοντας πως είναι αρνητικοί στην επένδυση έχοντας σκοπιμότητες και τώρα συνεχάρη τον Τσιτσαγκα που του λέει στην μούρη ότι δεν θέλει την επένδυση. Τελικά Νίκο λίγος αποδείχθηκες λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.