Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: Να κληθεί ο αυτόπτης μάρτυρας για να αναγνωρίσει τον υπεύθυνο


Εχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την υπόθεση του θανάτου της Γιαννιτσιώτισσας φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή και οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να βρουν αυτόν που κρύβεται πίσω από την πτώση της από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας όπου έμενε.
Στο πλαίσιο των ερευνών κλήθηκε στον εισαγγελέα ο πρώην σύντροφός της Λίνας Κοεμτζή για να καταθέσει ως ύποπτος. Ο ίδιος αρνείται πως γνωρίζει κάτι για τον θάνατό της άτυχης κοπέλας, ενώ οι αρχές έχουν κατασχέσει υπολογιστές, κινητά και υλικό από το σπίτι του, μετά από έφοδο που έγινε, προκειμένου να ανακαλύψουν τυχόν στοιχεία που θα διαλευκάνουν την υπόθεση.

Εκκληση να αναγνωρίσει τους υπόπτους ο αυτόπτης μάρτυρας
Εν τω μεταξύ, η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ζήτησε από τις αρχές να καλέσουν τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα της πτώσης της 22χρονης φοιτήτριας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας.
«Θέλω όλοι οι ύποπτοι που έχουν κληθεί για την υπόθεση να τους δείξουν στον αυτόπτη μάρτυρα για να αναγνωρίσει κάποιο πρόσωπο. Θα αναγνωρίσει κάτι, το πιστεύω. Μου βγαίνει από μέσα μου. Επιτέλους να βγει η αλήθεια. Είναι μια υπόθεση τεσσάρων χρόνων. Φτάνει πια. Είναι διατεθειμένος για οτιδήποτε. Παρακαλώ τους πάντες να τον καλέσουν άμεσα. Να του δείξουν τα πρόσωπα, να τελειώνουμε πραγματικά», είπε.

Υπενθυμίζουμε ότι η κόρη της, Λίνα, βρέθηκε νεκρή μετά από πτώση από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ, κάτω από άγνωστες συνθήκες. Η νεαρή κοπέλα φέρεται να είχε πέσει θύμα εκβιασμού φωτογραφιών και ενός ροζ βίντεο.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.