Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστολών συνέχεια Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Προέδρου Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών


Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, 
Σύμφωνα με τις αρχές διοίκησης και εύρυθμης λειτουργίας, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η διασπορά εργαζομένων μιας υπηρεσίας, δημιουργεί προβλήματα στη σωστή και αποδοτική της λειτουργία. 

Δεν έχω καμία πρόθεση να καταργήσω υπηρεσίες, για αυτό εξάλλου προσπαθώ αφενός μεν να στηρίξω την υπηρεσία μας στα Γιαννιτσά με όποιες δυνατότητες έχουμε ως ΠΕ Πέλλας, αφετέρου δε, να συγκεντρώσω τις υπηρεσίες που είναι διάσπαρτες στα περίχωρα (π.χ. Τμήμα Συγκοινωνιών στο Νέο Μυλότοπο) στη πόλη των Γιαννιτσών, έτσι ώστε να υπάρξει και ο κατάλληλος χώρος, για αποδοτικότερη λειτουργία των υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών. 
Κάθε άλλη ερμηνεία, αφορά εσάς και όχι εμένα. 

Με Τιμή
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας
Ιορδάνης Τζαμτζής

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Και να είχες πρόθεση δεν θα μπορούσες να καταργήσεις υπηρεσίες γιατί δεν είναι στην αρμοδιότητα σου. Προβλέπεται να υπάρχουν υπηρεσίες και εκτός Έδεσσας από τον οργανισμό της ΠΚΜ που ευτυχώς έχει γίνει πολύ πρίν την τοποθέτηση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.