Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επανάληψη ματαιωθείσας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας


Μετά τη ματαίωση της 14ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, επειδή δεν υπήρχε απαρτία, η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται με τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 και ώρα 17.00΄ για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

· Εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων που βρίσκονται στην Κοινότητα Άρνισσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

Αμέσως μετά ακολουθεί τακτική συνεδρίαση με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διαάταξης:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1. 8η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2020 (Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή).

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

2. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας (Εισηγητής: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).

3. Έγκριση Προγράμματος «Άθληση για Όλους» περιόδου 2020-21 (Εισηγητής: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).


4. Διάθεση θέσεων μαθητείας κατά το σχολικό έτος 2020-21 (Εισηγητής: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Τρέχα Δήμαρχε μη αφήσεις λεπτό για χάσιμο. Δώσε την έκταση στο Γερμανό επενδυτή και μην υπολογίσεις την καταστροφή του περιβάλλοντος, του τουρισμού κλπ που θα υποστεί όλη η ορεινή Έδεσσα. Το τυράκι στην φάκα είναι ροκφόρ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.