Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έναρξη Λειτουργίας ΚΕΠ Ευρωπού


Με απόφαση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Ν. Κιλκίς, ξεκινά σύντομα τη λειτουργία του το νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Παιονίας, στον Ευρωπό.

Ο Υφυπουργός Γ. Γεωργαντάς, ανταποκρινόμενος στην εισήγηση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, προχώρησε στην υπογραφή της απόφασης, η οποία ορίζει ως ημερομηνία έναρξης του νέου ΚΕΠ την 6η Ιουλίου.

Η λειτουργία του νέου ΚΕΠ θα συμβάλλει σημαντικά στην καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων της μεγαλύτερης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Παιονίας, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ποιότητα των υπηρεσιών σε όλες τις Κοινότητες της περιοχής.

Σε μία περίοδο όπου τα ΚΕΠ αναβαθμίζονται με νέες, σύγχρονες υπηρεσίες, η έναρξη λειτουργίας του νέου ΚΕΠ Ευρωπού καταδεικνύει το διαρκές ενδιαφέρον της κυβέρνησης και τη στήριξη της στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού των δημοσίων υπηρεσιών του Νομού Κιλκίς συνολικά.

Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά για τις αποτελεσματικές ενέργειες του και την άμεση ανταπόκρισή του.

Το ΚΕΠ θα στελεχωθεί από υπαλλήλους του Δήμου, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι από την έναρξη λειτουργίας του θα λειτουργούν στο Δήμο Παιονίας συνολικά τέσσερα (4) ΚΕΠ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕςΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.