Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναβλήθηκε ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ!


Αναβλήθηκε η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ μετά το "κόκκινο" ΄που άναψε η Αστυνομία για να γίνει ο αγώνας στο γήπεδο της Ριζούπολης.
Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ πήρε την απόφαση να μην διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου το παιχνίδι, έπειτα από την ενημέρωση της αστυνομίας πως αδυνατεί να διαφυλάξει την ασφάλεια στη Ριζούπολη.
Πλέον, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ καλείται να αποφασίσει για τη νέα ημερομηνία και το γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ την προσεχή Δευτέρα. Αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο σενάριο είναι ο τελικός να διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου, με το παιχνίδι να διεξάγεται με τα υπάρχοντα ρόστερ των δύο ομάδων.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είχε ενημερώσει νωρίτερα – με επιστολή του – την ΕΠΟ ότι αν δεν διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, θα κινηθεί νομικά εναντίον της ομοσπονδίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.