Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμπλήρωση ηλεκτρονικής φόρμας και για τους Έλληνες στο συνοριακό σταθμό Ευζώνων


Όπως είναι γνωστό από τα μεσάνυχτα της Τρίτης η είσοδος στη χώρα επιτρέπεται από συγκεκριμένα φυλάκια. Και οι κάτοχοι δελτίου ομογενών υποχρεούνται στη συμπλήρωση φόρμας εισόδου. Πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις» όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 
«Οι εργάτες γης δεν θα έχουν δικαίωμα νέας εισόδου μέχρι νεοτέρας» ανακοίνωσε.

Eιδικότερα:  

- Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης έως και την Τρίτη 4 Αυγούστου η είσοδος στη χώρα για ουσιώδεις μετακινήσεις θα επιτρέπεται από τα συνοριακά φυλάκια της Κακαβιάς, της Κρυσταλλοπηγής, των Ευζώνων, του Προμαχώνα, της Νυμφαίας και των Κήπων.
- Οι Έλληνες πολίτες, όσοι έχουν άδεια παραμονής αλλά και όσοι έχουν δελτίο ομογενούς, υποχρεούνται να συμπληρώνουν την προβλεπόμενη φόρμα εισόδου PLF, που γίνεται ηλεκτρονικά, καθώς και την ηλεκτρονική προαναγγελία σύντομης μετακίνησης, που γίνεται στην ίδια διεύθυνση. Ο κορωνοϊός είναι εδώ, παρακαλούμε όλους να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις σε επιβαρυμένες περιοχές, όπως
- Οι εργάτες γης που βρίσκονται στη χώρα και θα βγουν πριν την 4η Αυγούστου, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν, μέχρι νεωτέρας. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.