Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με ηθοποιούς από τη Βέροια αλλά και από τα Γιαννιτσά το «Κόκκινο Ποτάμι»!


Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η δραματική σειρά του OPEN που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Κάθε Κυριακή, ημέρα προβολής της σειράς, οι περιπέτειες των Ελλήνων του Πόντου κορυφώνουν την αγωνία. 
Ειδικά το επεισόδιο της περασμένης Κυριακής ήταν ξεχωριστό. Με πολλά πλάνα από τα παραδοσιακά σοκάκια της Βέροιας (Μπαρμπούτα, Εβραϊκή Συναγωγή, Κοντογεωργάκη, Κυριώτισσα) και με την συμμετοχή δεκάδων ερασιτεχνών ηθοποιών από ολόκληρη την Ημαθία, αλλά και την Πέλλα, το «Κόκκινο Ποτάμι» έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις. 
Στο συγκεκριμένο επεισόδιο μάλιστα εμφανίστηκε και ο συντοπίτης μας ηθοποιός από τα Γιαννιτσά Αργύρης Ταφραλίδης (φωτο αριστερά).



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Αλλωστε με τους Τούρκους , δεν διαφέρουμε στην εμφάνιση δραματικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 400 χρόνια σκλαβιάς τι περιμένεις,και όχι μόνο στην εμφάνιση, άφησαν πολλά οι
      Τούρκοσπόροι.

      Διαγραφή
    2. ΜΠΑ..... ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ , ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.......

      Διαγραφή
    3. 500 χρονια εδώ πάνω !!! έχανε η μάνα το παιδί !!!

      Διαγραφή
  2. Ανοιχτόχρωμοι , ψηλοί ,ίσια Μακεδονική μύτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκουρόχρωμοι, κοντοί, γαμψή μύτη και γλώσσα ελληνική. Εσάς ποια γλώσσα σας έδωσαν οι πρόγονοί σας;

      Διαγραφή
    2. όποια γλώσσα και να μιλήσεις το DNA στο χρώμα δεν αλλάζει μάγκες! Γλώσσα μπορείς να μάθεις, και να μιλήσεις όποια θέλεις, θρησκεία δηλώνεις όποια θέλεις! όμως Όλοι οι Ινδοευρωπαικοι λαοί ειναι λευκοί ! Κι ο Ερντογάν επισήμως εκφράζεται στην τουρκική, είναι μουσουλμάνος, αλλά στην καταγωγή είναι Ποντιόφωνος Λαζικής καταγωγής .Εάν οι πρόγονοι του ήταν χριστιανοί θα ερχόταν το 1923 ως πρόσφυγας με την Ανταλλαγή και τώρα θα βαπτίζονταν και ...Μακεδόνας!

      Διαγραφή
    3. Ινδοευρωπέε, επιστημονική η ανάλυσή σου. Δεν παραλείπεις να τονίσεις ότι τα όρια της γλώσσας μας είναι και τα όρια του κόσμου μας. Σίγουρα η διγλωσσία σου είναι προσθετική... Πολύ μάγκας για κάποιον που ξέρει ορθογραφία, αλλά την Ιστορία την ερμηνεύει όπως τον βολεύει.

      Διαγραφή
  3. ΡΕ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΚΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΕΤΕΡΟΝ, ΑΣΟ ΡΙΖΟΥΝΤΑ ,ΑΣΟ ΠΟΤΑΜΙΑΝ ! ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΚΑΛΑΤΣΕΒΕΙ, ΣΟ ΚΕΜΙΝΤΖΕ ΧΟΡΕΥΕΙ! ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρεπει παιδια να ξερετε οτι και ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (Ο ΠΑΤΕΡ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ) ΑΠ ΤΟ ΑΛΩΡΟ-ΞΙΦΙΑΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ..
    ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.